Re: Apel impotriva posturilor inutile
-Topicurile de la sectiunea [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] au fost sterse la rugamintea mea si daca erai un pic mai atent observai ca sunt moderator la unele sectii si doar acolo am unele drepturi ...
- Am apreciat cunoasterea ta a acestui mare regizor - Tarkovskii si discutiile referitoare la filmografia lui le putem continua si pe mai departe dar la sectiunea OFFTOPIC fie la FILME, fie intrun nou topic,dar tot la sectiunea data...
-aceste ultime postari la fel vor fi sterse si tot la rugamintea mea ...
P.S.
Va rog frumos pe mai departe sa nu ma mai bagati in rahat ... stau in ROMANIA si sunt imun ...
Asa... imi place de voi! Dovada ca nelamuririle se pot rezolva pe cale amiabila si relativ repede... (aviz amatorilor)...
Chiar va rog sa dezvoltati subiectul respectiv, eu deex habar n-am cine e Tarkovskii sau despre ce este vorba... eu unul astept detalii... da, da, stiu ca exista google dar lenea asta cateodata e tare mare :D
Numai bine baieti!
cred ca posturile care nu incalca regulile board-ului,pot fi edita si nu sterse...asta pentru moderatori!stiu ca e mai simplu delete dar ....