-
Re: Opticum 7100CXE
Am mai facut un mic test cu acest receptor :D, poate va e de folos si voua , am pus cardurile locale din dream in newcs (Max si Digi), serverul newcamd activat in dm, am creat useri special pentru opticum in dream, receptorul decodeaza fara probleme de pe ambele carduri nu numai in reteaua locala, acum il am montat la tara si merge fara freezuri pe ambii provideri autohtoni :cheers:
-
da, dar are procesor 5119 care nu stie subtitrarea.
Un minus mare la acest model de receptor.
Eu as recomanda yumatu MX+ cu procesor 5105 sau Yumatu IQ PVR cu procesor 3329E (acest receptor are si USB si se poate face inregistrarea pe memory stick sau hdd extern)
-
-
Ce procesor are opticum 7100CXE?
-
are procesor 5119 dar are flash de 4 mb si din cate stiu eu merge subtitrarea DVB la softul patchuit . se pare ca are suport si pentru cccam dar nu am auzit pe nimeni sa fi reusit ceva in privinta asta .
-
Subtitrarea dvb merge super ok cu softul cu pach.
-
cand a aparut receptorul stiam ca merge subtitrarea ( eu nu am receptorul ) dar in ultimul timp nu m-am mai interesat ce stie softul sa faca .
-
Presupun ca are soft 5119 net, dar cat stiam la acest fel de procesor nu merge subtitrarea pe digifilm, poate la asta varianta cu net sa mearga din cauza memoriei. Nu am unul ca sa testez. Cineva din arad mia zis ca nu merge, din cauza asta asa am pretins. La yumatu sapphire (pe care lam testat mai demult) care are procesor 5119 cu 2mb nu merge subtitrarea. Poate la softuri mai noi au rezolvat aceasta problema nu stiu.
-
din pacate la receptoarele cu procesor 5119 cu flash de 2 mb nu merge subtitrarea DVB la softurile patchuite pe cand la cele cu flash de 4 mb merge subtitrarea , softul il gasesti [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-
Siteul de pe interenet il stiu, ca de aici iau softuri pentru yumatu. Acuma am inteles de ce la CXE merge si la altele nu.
Mersi de info.
-
opticum
salut.
ce se face cu optiunea :internet?????? la mine tot timpul e out line
cum se conecteaza??????
in am conectat direct in ruter
multumesc anticipat