Re: Atentie! Vom face curatenie de februarie!
TREABA LUI KUDELSKI e sa creeze un sistem impenetrabil,nu sa inchida site-uri web.....voi chiar credeti ca pe el il intereseaza site-urile tip latrina ale lui fenta sau x??pai il scuipa in ochi politia daca merge si le spune: stiti eu am creat sistemul de encriptare si cutarica il pirateaza,bagat-ii pumnul in gura!totusi vorbim de ue nu de ro.
Kudelski->nagra3->digi nagra->camuri nagra3 digi->fanta-digi
si doi?
daca kudelski ar scoate pe piatza n3 imbatabil, atunci intrebare: dupa ce-l va vinde cine o sa-i cumpere n4? in ziua de azi nimic nu-i facut sa dureze o vesnice. trebuie doar ca in momentul cand este vandut sa fie cel mai bun. pun pariu ca dupa ce va intra puternic pe piatza n3, vor reaparea din nou site-uri care sa posteze key si nu o sa fie nici o problema. eventual ii mai da in judecata si-si scoate niste bani prin intelegerile avocatilor
Un operator DTH plateste la Kudelski pentru sistemul de codare,in contractele dintre cei doi sunt stipu_late anumite conditii si daca va aduceti aminte s-a vorbit ca schimbarea cartelelor la noi va fi suportata de catre Kudelski(din buzunarul lui),deoarece asa era stipu_lat in contract.Eu stiu ce se stipuleaza si in contractele cu ceilalti din vest?Daca si acolo suporta la fel atunci e normal ca omul sa contraatace.Ca sa-i prinda pe cei care ii tot pun pe butuci sistemul de codare e mai greu,dar inchiderea unor siteuri unde se publica informatiile e prima treaba care o poate face.Eu daca as fi in locul lui asta as face.
@garyman pe hackeri e mai greu sa-i gasesti,dar daca inchizi siteurile pe care circula informatiile furnizate de ei reduci pirateria.
De exemplu pe acest forum se publicau chei 1W,operatorul respectiv nu poate sa-i gaseasca pe cei care fac rost de ele,dar a putut face o plangere la host.Pe ei nu ii durea de sistemul lui Kudelski ci de numarul lor de abonati.
Ganditi-va la bani tot timpul si veti gasi raspunsurile corecte.Totul se invarte in jurul lor,iar inchiderea unor site-uri nu se face doar asa "la deruta",e legat tot de bani.Pierzi intr-o parte dar poate castigi in alta. :)
ai perfecta dreptate @zmeura , sunt de acord cu tine .Banii sunt cei care impiedica stoparea fabricarii si comercializarii DREAM , AZBOX . Se stie ca in spatele acestor firme stau adevaratele genii , cat timp ele vor exista vor exista si "spargerile de cartele " .Deja interesul este catre share , incet incet cei ce sunt pasionati de spargerea codurilor isi vor pierde "interesul" si atunci lucrurile se vor linisti . Daca privim putin pe forum , atat aici cat si in alta parte vom observa ca cei cu SS2 , cei fara carduri locale sunt marginalizati , fenomenul share este "in floare" , lucru care acum cativa ani era doar "un vis" , deci ce ii impiedica sa sparge coduri , sa rescrie carduri iar totul sa se invarta in cercul utilizatorilor de dream ? ?? si atunci cercul va fi mult mai strans , informatia va fi mult mai greu de aflat iar plimbatul keylor nu isi va mai avea rostul .
Privind din alt unghi , cati abonati pierde ? Din cati suntem pe forum , peste 75% cred ca au un abonament oficial .Persoanele care au facut abonament la un dth , cele care nu se pricept la "sateliti" nu renunta la abonament pentru simplul motiv ca s-a spart codul deoarece ele nu stiu sa foloseasca acel cod si chiar daca ar sti nu ar accepta sa fuga zilnic dupa key .
Poate ma insel , dar cam asa vad eu lucrurile si sper sa nu fiu inteles gresit .
Sa nu uitam ca exista sisteme sparte dar care sunt tabu , nu se discuta de ele pe nici un forum , sa nu uitam ca au existat crime legate de spargerea acestor coduri , sa nu uitam ca in alte tari ale ue , hackeri care au avut forumuri si in care se publicau key au fost arestati dar forumurile lor ( o parte din ele ) sunt functionale si la aceasta ora . Suntem mici dar incercam sa facem si noi valuri .................
P.S momentan nu merge sa editez postul anterior
Quote:
Un operator DTH plateste la Kudelski pentru sistemul de codare,in contractele dintre cei doi sunt stipu_late anumite conditii si daca va aduceti aminte s-a vorbit ca schimbarea cartelelor la noi va fi suportata de catre Kudelski(din buzunarul lui),deoarece asa era stipu_lat in contract.Eu stiu ce se stipuleaza si in contractele cu ceilalti din vest?Daca si acolo suporta la fel atunci e normal ca omul sa contraatace.Ca sa-i prinda pe cei care ii tot pun pe butuci sistemul de codare e mai greu,dar inchiderea unor siteuri unde se publica informatiile e prima treaba care o poate face.Eu daca as fi in locul lui asta as face.
@garyman pe hackeri e mai greu sa-i gasesti,dar daca inchizi siteurile pe care circula informatiile furnizate de ei reduci pirateria.
De exemplu pe acest forum se publicau chei 1W,operatorul respectiv nu poate sa-i gaseasca pe cei care fac rost de ele,dar a putut face o plangere la host.Pe ei nu ii durea de sistemul lui Kudelski ci de numarul lor de abonati.
Ganditi-va la bani tot timpul si veti gasi raspunsurile corecte.Totul se invarte in jurul lor,iar inchiderea unor site-uri nu se face doar asa "la deruta",e legat tot de bani.Pierzi intr-o parte dar poate castigi in alta. :)
kudelski trebuie sa contraatace cu un sistem impenetrabil...nu cu inchisul de site-uri web,,,altfel dispare obiectul muncii sale.......nu cred ca in contractele lui cu dth-urile e sti****t ca el trebuie sa lupte contra pirateriei..pentru asta sunt legi.
ce naiba,nimeni nu vede asta?
Quote:
kudelski trebuie sa contraatace cu un sistem impenetrabil...nu cu inchisul de site-uri web,,,altfel dispare obiectul muncii sale.......nu cred ca in contractele lui cu dth-urile e sti****t ca el trebuie sa lupte contra pirateriei..pentru asta sunt legi.
ce naiba,nimeni nu vede asta?
Eu am auzit ca in contracte Kudelski garanteaza inegritatea sistemului pentru un anumit numar de ani.Daca nu poate face un sistem impenetrabil incearca si el ce poate.Si da,sunt legi si el se foloseste de ele.
Pana la urma nu conteaza cine lupta impotriva piraterie,Kudelski sau DTH-urile(eu cred ca ambii),primul trebuie sa schimbe cardurile iar ceilalti pierd abonati,iar cei care raman abonati renunta la pachetele de programe si platesc doar pachetul minim.Deci tot la bani ajungem,si daca aveti impresia ca lor le convine sa piarda bani e o greseala.
PS: Pana la urma problema e legata de publicarea cheilor,restul e la fel ca inainte.Sper ca in curand sa avem la dispozitie permanent o lista de uploaduri unde sa le gasiti.Oricum doar faptul ca erau copiate de acolo aici nu e mare diferenta.
NU credeti ca daca se va cere ca fiecare uzer sa posteze cate ceva, chiar daca nu are ce spune, vom incarca forumul cu lucruri inutile, scrise doar asa ca sa nu-ti pierzi reitingul pe forum? (E o parare...)
Quote:
Eu am auzit ca in contracte Kudelski garanteaza inegritatea sistemului pentru un anumit numar de ani.Daca nu poate face un sistem impenetrabil incearca si el ce poate.Si da,sunt legi si el se foloseste de ele.
Pana la urma nu conteaza cine lupta impotriva piraterie,Kudelski sau DTH-urile(eu cred ca ambii),primul trebuie sa schimbe cardurile iar ceilalti pierd abonati,iar cei care raman abonati renunta la pachetele de programe si platesc doar pachetul minim.Deci tot la bani ajungem,si daca aveti impresia ca lor le convine sa piarda bani e o greseala.
PS: Pana la urma problema e legata de publicarea cheilor,restul e la fel ca inainte.Sper ca in curand sa avem la dispozitie permanent o lista de uploaduri unde sa le gasiti.Oricum doar faptul ca erau copiate de acolo aici nu e mare diferenta.
cine vrea key gaseste....nu asta e problema....ci isteria declansate de acel site latrina.....e normal sa se faca ordine aici,e normal sa nu se publice nimic cu copy right..dar ce atita tam tam cu schimbari si bla bla.....bla.
e simplu,cine intelege si se conformeaza e binevenit...cui nu-i convine ,exista alternative.
prea mult se bate toba .....
impotriva pirateriei lupta si nds,dar sigur nu inchide web-uri...cum ma INDOIESC ca a facut kudelski.....ci imbunatatindu-si sistemul.restul sunt basme.
Ei bine cu ce ai postat mai sus sunt total de acord.Ma bucur ca pana la urma ajungem la un consens.Daca Einstein isi da acordul pentru uploaduri totul va fi mai mult decat bine.
vladcrama e o regula la care Einstein tine din anumite motive.O cafea la Offtopic face bine,mai ales dimineata.:gathering:
Quote:
......ci imbunatatindu-si sistemul.restul sunt basme.
Pai daca el garanteaza sistemul de criptare pt cativa ani si s-a intamplat sa fie desfacut mai devreme, omul pierde o groaza de bani si are tot interesul sa-l tina in viata cat mai are "garantia", costurile fiind mai mici inchizand web-uri , prin diferite mijloace, decat sa schimbe sistemul de criptare. Ideea e ca va incerca tot felul de presiuni sa micsoreze procentul pirateriei, asa ca fratilor faceti ce credeti de cuviinta pt a avea mai mult control asupra a ceea ce "se plimba" pe aici. Bafta:drinks:
Quote:
Pai daca el garanteaza sistemul de criptare pt cativa ani si s-a intamplat sa fie desfacut mai devreme, omul pierde o groaza de bani si are tot interesul sa-l tina in viata cat mai are "garantia", costurile fiind mai mici inchizand web-uri , prin diferite mijloace, decat sa schimbe sistemul de criptare. Ideea e ca va incerca tot felul de presiuni sa micsoreze procentul pirateriei, asa ca fratilor faceti ce credeti de cuviinta pt a avea mai mult control asupra a ceea ce "se plimba" pe aici. Bafta:drinks:
hai sa-ti explic ceva.....un imbecil,se batea cu bolovanul in piept acu citeva luni ca el e miezul,ca el suna la pro tv,ca el face ca el drege..ca el cenzureaza internetul.....normal,nu a reusit,.....tu crezi ca kudelski e imbecil?eu nu cred....e foarte constient ca nu poate cenzura internetul recte stopa publicarea pe internet de info si key tubulare...de asta nu cred basmele astea.
ps...un sistem se desface atunci cind cineva din interior scapa unele informati si baietii incep sa le puna cap la cap.....
Da ai dreptate outcast sunt firme mari unde oamenii sunt nemultumiti de felul in care se comporta sefii lor nu neaparat din motive salariale si apoi deschid robinete!!Multa sanatate pt ei:) :) :) :) :) :) :) :)
pirateria e un rau necesar. faza cu keyle de decodare de programe tv, este la fel (sau in mare masura la fel) cu virusii si antivirusii. sa nu credeti voi ca cei care produc antivirusi, nu sunt mana in mana cu cei care produc virusii; ca daca n-ar mai fi produsi virusii, antivirusii nu s-ar mai vinde, nu?
acum, cu nagra3, si cu toti astia mari, si cu dth-urile, sunt niste masinatii complicate despre care noi putem sa speculam doar; sunt mari interese la mijloc; nimeni din cei mari, care au ajuns departe nu sunt prosti si nici naivi sa puna botul ca pot cenzura netul; intr-adevar, pot micsora pirateria in felul urmator; nemaifiind atatea informatii explicite despre decodarea canalelor satelit, cei care habar n-au despre asa ceva, si sunt noi, intra si ei gura-casca pe forumuri, si n-or sa priceapa mare lucru. noi, care deja avem o experienta in spate, intelegem ce e aia "fanta tv keys" (stiti voi de unde), unul care prima oara citeste asta, nici n-are cum sa ghiceasca; concluziea mea e ca pirateria va putea fi redusa, dar putin; cei care se uita acum pirat, se vor uita pirat si pe mai.departe.
si inca ceva; ganditi-va putin la faza cu n3 care se vede doar in share; dupa ce vor intra si prem, si ce mai e in n2 in n3 (nu-i exclusa surpriza si din partea lui jiji), atunci spuneti-mi mie ce receptoare se vor vinde cel mai tare, si vor da o noua lovitora pe piata? stiti raspunsul,nu? ca faza asta cu "asteptam pana la vara ca vor fi key de n3" e doar o speculatie, si o speranta in acelasi timp; deocamdata nu avem motive concrete pe care sa ne bazam; totusi ganditi-va ca a trecut ceva vrede de cand cabo si D+ au trecut in n3, si nimic nimic...daca e o intelegere intre mega dth-ii (exclus jiji, ca jiji nu e mega dth, in ciuda eforturilor disperate ale unora pe un forum, stiti voi care). sa astepte sa intre toti in n3, sa stea un pic, sa creasca nr de abonati, si dupa aia hack-erii sa scoata softuri si key?
cine stie ce va fi?
vorba aia: "om trai si om vedea"
ceea ce am scris e doar punctul meu de vedere. n-am pretentia ca e si adevarat.
:gathering:
daniel ai dreptate ca cine se uita pirat se va uita si in continuare.Pana trece si jiji in n3 va trece o vreme si pana atunci n3 va fi deja spart vor exista softcamuri si chei.Mai naspa pt cei care se uita la premiere:)
Cat despre cresterea nr de abonati jiji nu prea cred ca se va intampla si nu prea are cum sa atinga pe cei a megaopratorilor care folosesc n*gra:wellcome: