In pimul rand sopteste-i si tu sa nu mai fumeze (cu plamanii scosi la autopsie) ca nu prea se intelege ce spune daca are vocea aia de tabagiu.:D
Printable View
In pimul rand sopteste-i si tu sa nu mai fumeze (cu plamanii scosi la autopsie) ca nu prea se intelege ce spune daca are vocea aia de tabagiu.:D
:(gindestete de 4 .5 ori am pus urechea pe cavou si se auzea vocea lui pe care am recunoscuto in intregime ,l-eam povestit la copii batrinului cele intimplate ,ceia ce m-au facut nebun:(nimeni nu ma intelege ,logic vorbind totul sa petrecut real o sa-imi fac naiba si un consult medical sa ,imi procur un document la mina sa le demonstrez ca nu sint nebun si 100% real:(nu am consumat alcol,nu eram obosit etc!!! care sa mai fie cauza .este prima data in viata mea care am intrat intr-un cimitir,... pe bune dar chiar nu mai pot intelege nimic..chiar si voi nu ma credeti:not_i:
nu ai specificat...etnobotanice luasi?nu te a chemat la el jos?
Asta voiam sa zic si eu, cred ca era ceva "iarba" pe acolo...
dar nici nu vreau ,sa aud sau sa stiu cum ar arata etno botanicele alea !!!in viata mea nu am fost tentat sa iau asa ceva si nici no so fac:( sint si eu surprins de cele intimplate...recunosc nimeni nu m-ar crede ,dar asta e adevarul .....de etnobotanice numai la televizor am vazut dar in realitate nu; si nici nu vreau sa am dea face cu asa ceva,si nu voi fi tentat sa incerc droage niciodata ,chiar daca mi-ar da cineva miliarde,,,,,.... schimbati subiectul acesta droage!!??? sa ia cine are nevoie eu unul ...nuuuuu..
Michimauz, in sinea ta ştii răspunsul. Il simţi . Te bantuie. Doar că nu vrei să accepţi realitatea.
Culmea, chiar tu ai spus-o : "am puteri supranormale şi pot vorbi cu morţii"
Apropo , Elodia ce zice ?
aia nu e moarta.........
Doar şoarece ne poate lămuri ...
paranormalul apare in momentul de fata :confused2::(adica linga un mormint. in rest nu am simtome de clar vazator ...asta mi sa intimplat fara sa vreau:confused2: in rest niciodata pina la ora actuala nu am mai fost pe la cavouri morminte etc...totusi sami fac un timp mai liber sa imi formez o echipa si nu am decit sa mai fac un test:confused2:sa vedem!!!!!???aud ce spune mortul sau nu ...asta ramine de vazut...de pe lista stergem ------clar vazatori ----deci la ora actuala in cas nu ma bintuie nimeni ,nu il visez pe mort etc :confused2:deci nu pot conversa cu nimeni pe distante mari ex cum ar fi elodia cunosc cazul !!??? ce am dedus eu este ca pot vorbi cu morti!!??? asta numai in cimitir distanta de 1 metru maxim 2 metri... ce ace nu mai vreau sa am dea face cu asa ceva ..este ceva stresant pentru mine ,tot odata si o noutate ...stargate pe bune !!!???nimeni nu ma crede, asta analizez si eu sint perfect treaz,sanatos.in momentul cind postez in fine!!!??? mie mi se pare ciudat,dubios ,dar amite voua .posibil multi vor zice uite mo avem un nebun pe rsp
soarecule ce boabe ai halit nene ca ai luat-o rau de tot prin balarii ... baga repede un pahar de apa rece .
Paranormalul din tine este de vina, e bine sa faci exercitii pentru dezvoltarea lui petrecand cat mai multe ore in timpul liber lanaga mormantul prietenului decedat. Numai asa vei afla adevarul si iti vei descoperi puterile magice neintelese. Nu te lasa descurajat daca momentan nu gasesti raspunsul, perseverenta este cheia succesului. Si inca ceva important, evita sa mai vizionezi emisiunile cu subiecte asemanatoare difuzate pe Discovery ca te va influenta negativ in teste.
Azi noapte cum eram de serviciu am trecut si eu prin par-anormal.La un moment dat se auzea asa ragusit cum imi chioraie matele.Am zis ca vorbeste stomacul cu mine asa ca mi-am pus urechea pe o farfurie plina cu mancare.Acum stiu ca nu ma credeti dar catre dimineata nu am mai auzit nimic.Sa vad data viitoare daca mai aud ceva,eventual daca ne adunam mai multi si sa ne ascultam unul pe altul.:D
zmeurica cand am citit cuvatul PAR-ANORMAL...m am cam speriat iti spun sincer,insa dupa ce am parcurs tot textu m am mai linisitit
sa nu mai face asa ceva:)
Soarece sunt "telegrame de sus"
:D
acum serios din batrani se spune ca daca visezi ( in cazul tau auzi) persoane decedate sa dai ceva de pomana pentru ele
daca vrei fa asta si scapi de dilema sau macar de hainele si mancarea , banii care ii dai de pomana
toate cele bune si despre morti numai de bine
cauta sa fii atent , in crestinism se spune sa nu dai crezare viselor ca sunt inselatoare
daca cineva de Sus ( sau din lumea de dincolo) vrea sa iti comunice ceva repeta IDENTIC visul cu mesajul respectiv DE CEL PUTIN 3 ORI, daca nu e doar o amagire si inselatorie
cauta si vei afla
The Mentalist - reloaded :)