am un strong 4355 evolution patciuit pot pune pe el key jijisau un soft nou cu care sa pot vedea jiji !
Printable View
am un strong 4355 evolution patciuit pot pune pe el key jijisau un soft nou cu care sa pot vedea jiji !
pe seria 4125,4155,4355 nu merge d***
Dar pe 6355? Am patch 2.0.7 si soft din nov 06. am pus ultimele key pt D*** dar tot intuneric? Ce variante recomandati?
schimba key-le pune cele cactuale si va fii ok
sunt nou pe aici si as vrea sa ma ajutati un pic.Am un strong 4155 evolution cu soft de 4355 evolution cam de vreo 2 ani si am o problema in timp ce merge cade semnalul brusc nu mai pot sa ii faci nimic, in inchid si dupa cateva ore isi revine cate-odata si zile.am verificat cablul de vreo 3 ori si am pus si alt cablu.ma puteti ajuta? multumesc
incearca si cu alt lnb.........
am incercat.am 2 antene una cu montura H-H si una fixa pt digi TV.si tot asa.
Salut poate cineva sa-mi spuna in strong 4155 Evolution cum trebuie setat LNB-ul pentru scrierea de frecventa in band C.
In meniu apare asa
LNB 1 si merge pana la LNB 16
LNB Tip am asa UNI 1,UNI 2,UNI 3 si o
La editare frecventa cand dau pe salvare apare urmatorul mesaj [Please Fill Data Correctly] Multumesc
Pentru a schimba lnb pe c band trebuie sa intri la setare lnb si gasesti acolo 5150 si apesi pe buton rosu parca pentru salvare.
Si dupa aceea intri la instalare sa introduci o frecventa in banda c.
Nu apare nicaieri cifra 5150 la LNB numa ce am mentionat mai sus
LNB Tip am asa UNI 1,UNI 2,UNI 3 si o
Din ce inteleg eu aici ultimul este zero.
Incearca si pune manual 5150 la setare lnb.
Salut , am un strong 4155 neevolution blocat .. imi afiseaza : 0000 , ma poate ajuta cineva cu informatii cum poate fi deblocat ?
am un strong srt4125 evo si am facut jtag la el si numi recunoaste lnb-ul arata oleaca de calitate si in rest nimic nu merge cu nicio antena nimic am verificat cablu tot degeaba:(ma puteti ajuta va rog frumos raman dator pe viata:drinks:
incearca si da resetare de fabrica si vezi ce se intimpla:)
din pacate nu merge aceleasi simptome,fara rezultat de un an incerc sa vad ce are da nustiu:agresiv: