Pai si atunci eu nu inteleg, unde este problema?
Printable View
Pai si atunci eu nu inteleg, unde este problema?
Hai ca facem praf acest topic ... problema este in nesustinerea team-urilor care lucreaza la enigma2 si un pic de deschidere in cazul Spark unde daca baietii cu materie cenusie ar avea acces la anumite informatii sigur ar ridica Spark sus de tot prin pluginuri care ar face Spark atractiv pentru toata lumea . Eu sper sa fiu cel care greseste iar cu timpul Spark sa capete stralucire iar team-urile care lucreaza la enigma sa primeasca ajutor in punerea la punct a imagini Enigma2 .
Ambele imagini sunt interesante. Fiecare are plusuri si minusuri. Am observat ca partea de tuner in spark e mai buna - exemplu cand ploua torential exista semnal pe cand la enigma 2...raman fara! In mod sigur e vorba de driver! Spark are un browser de internet - e drept slabut deocamdata - pe cand enigma 2...poate va avea si ea candva. E util sa apesi un clic si sa vezi ceva...nemaifiind obligat sa deschis pc-ul pentru anumite treburi. Cel mai mult ma intereseaza partea de 'open' la canale...pe spark inca sunt probleme...si atunci cand e 'ceva important de vazut' ma refugiez in enigma 2! Cu alte cuvinte acolo unde spark nu ajunge, enigma 2 e deja! Trebuie luat in calcul ca enigma 2 are o dezvoltare rapida in comparatie cu spark.
P.S : As dori sa raman cu enigma 2 pe receiver! Asta ar implica ca anumite probleme pe enigma 2 sa fie rezolvate! Admir, apreciez si sustin enigma 2 si echipa care se ocupa de ea! Ar fi nu doar util, ci chiar important sa fim intrebati ce ne-ar placea sa se mai implimenteze la viitoarele update-uri, desigur sa se si poata realiza! Succes RSP Team!
:band: