Acum am inteles,de daca asta e nik-ul meu,se mai nasc confuzii!:)Quote:
Originally Posted by outcast [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Acum am inteles,de daca asta e nik-ul meu,se mai nasc confuzii!:)Quote:
Originally Posted by outcast [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ca era chinez sunt de acord dar ca stia bine spaniola nu prea sunt de acord,o sa pun textul original si textul corectat,puteti trage concluziile...Quote:
Original:
Hola!Jo pienso qe tenemos mas o menos dos semana para esperar buenas notizias para NAGRA 3. Si tienes resepor digital Globo-Truman-YUMATU-IQ-MX-Poedes meter los kodigos Nagra 3 con noevo keyEditor v.2010.Por aora no lose para otros markos reseptores.
Corect:
Hola!Yo pienso que tenemos masomenos dos semanas para esperar buenas noticias para NAGRA 3. Si tienes recepor digital Globo-Truman-YUMATU-IQ-MX-Puedes meter los kodigos Nagra 3 con el nuevo keyEditor v.2010.Por ahora no lo se para otras marcas de receptores.
Dupa cunostintele mele de spaniola io zic suta la suta ca tipul care a scris textul de mai sus nu e spaniol.
Sanatate
eu ti-m spus ca era chinez da stia bine spaniola.....cind tu vei scrie in chineza cu greselile pe care le scoti in evidenta ,la fel voi considera ca stii BINE chineza.:)Quote:
Originally Posted by coburn [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
se mai aude ceva de testele astea?
Cum spuneam mai sus.......HA HAHA.....nici urma de teste.....nu au specificat care ''luni'' si care ''saptamana viitoare''....poate mai la vara....cred ca nici softul nu e gata:DQuote:
Originally Posted by yky [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Abureli de carbo-gaz! :D
Am spus ca o sa mai dureze si nu va mai agitati atat pt nimic.Quote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Usor, usor,.... se pregatesc si emulatoarele (vezi v-lpug2.0.7) si chiar trebuie sa testez niste key pe Hispasat...:D :gathering:
................................................
Mda,....... nu e chiar ce ma asteptam...:( oricum e un pas inainte nu cred ca mai e mult...!(parerea mea!!!)
Pai cu cat dureaza mai mult cu atat mai bine,ca pana atunci sa poata sa apara si emulatoarele ptr. D+ si ne vine numa la fixQuote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pai si pe ce te bazezi cand spui asta? deocamdata nu avem vesti cand apar key de n3, nu?Quote:
Originally Posted by coburn [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pai nu avem nimic concret,tocmai asta spuneam ca cu cat mai tarziu cu atat mai bine...poate se sparge buba la D+ pana atunci.Quote:
Originally Posted by dannielghi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
sa speram ca se rezolva buba cu d+Quote:
Pai nu cred ca asta va insemna mare lucru , se stie ca fiecare din acesti provideri va primi un ROM diferit , ceea ce inseamna deja prea mult .... !
Greu de crezut ca va exista cineva interesat de Gigi ... ! Sunt deja destule dureri e cap cu celelalte , care sunt si mai mari si au ceva mai bun de oferit !
ma gandeam la o chestiune:
cati se uita pirat la digi, cat pierde digi cu chestia asta? si cat va costa implementarea n3; cati abonati vor pierde. e cineva in masura sa dea un raspuns cat de cat aproape de adevar?
Quote:
Originally Posted by dannielghi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pai o aproximare iti pot da eu,cam 5-9000 de abonati maxim adica nici 1% si asta facand un calcul la abonatii care au deja ab. dar sunt prezenti pe net,la rudele lor de aici si din afara tarii,deci pierderile sunt nesemnificative in comparatie cu costurile de implementare a noului sistem,e ca si cum ai face comparatie intre un pachet de tigari si un vapor plin cu tigari