Din proprietatile canalului da-i un rescan channel(fixezi pe canal si apesi F4)
daca nu ...
uite asa am eu setarile canalului
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Din proprietatile canalului da-i un rescan channel(fixezi pe canal si apesi F4)
daca nu ...
uite asa am eu setarile canalului
CE versiune de altdvb ai cred ca aiai baiu un am cv mai vechi:)
aci in screenshot la randu al ii lea difera
DA vad ...al meu e 2.2Quote:
Originally Posted by darkkoder [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
sunt foarte suparat
nici cum nu merge
acum am instalat altdvb exact ca al tau"
si tot nu merge"
e de a dreptul aberant:sorry:
am pus si den74 updater da nu cred ca strica ceva sau da??:)
cineva ma blastama:sorry:
cred ca e cv dl ey vezi screenshotu ca nu e galben ca la celelalte
poate fi asta sau e altceva?
din pacate aceeasi poveste e si la axn scifi crime nat geo wild la astea mai noi care so bagat cv mai recent:sorry:
trimitemi un link cu ey fresh
Cu DVBViewer merg toate fara probleme
Din ce am citit pe aceste forumuri am constatat ca AltDVB este folosit mai mult decat celelalte aplicatii.Din propria experienta cred ca ProgDVB este cea mai buna.
Acest topic este vechi de un an, nicio problema, e bine ca ai studiat din urma. Totusi hai sa argumentam afirmatia, te rog sa revii cu detalii: ce sistem folosesti si mai ales de ce crezi ca ProgDvb ti se pare mai bun in comparatie cu celelate playere (nu neaparat AltDvb), plusuri si minusuri constatate.
ce mai faci dark tata?nici macar un salut sa ne spui ce mai faci?daca nu ne spui si noua cum o mai duci iti dau ban pe clona
Oooops! Marinica-tata, este adevarat?
Din propria mea experienta de 6 ani de jucat cu placi dvb, eu zic, ca progdvb e cel mai prost player.Quote:
Originally Posted by marin1949 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Iar Altdvb oricum nu e cel mai bun, DvbViewer e cel mai complet si mai bun dupa care urmeaza Mytheatre cu Altdvb si apoi DvbDream ...
Buna.Am si eu o placa skystar 2.6D si nu pot prinde in afara de un program(TV2DK)nimic altceva pe 1W.Daca scot cablul din placa si il montez la receiver este totul ok:Q=80,L=78.Am facut exact ce scrie in tutorialul lui Staric dar nu reusesc nimic de 4 zile.Pe skystar am Q=100,L=30.Ma poate ajuta cineva?
Multumesc!:comp:
Folosesc AltDVB 2.2
Sigur i-ti trebuie o lista actualizata a frecventelor pe care sa le caute placa atunci cand dai o scanare a satelitului.
E un fisier ''.ini'' care trebuie sa fie in foderul transponders al playerului DVB....
Incearca [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]!!!