Votat...dar din pacate cam mare diferenta de punctaj :cool2:
Printable View
Votat...dar din pacate cam mare diferenta de punctaj :cool2:
oare de ce??????cum spuneam mai sus daca i puneam un dm in brate.....crezi ca cel cu 600 a votat corect????omu e pe rds si da restarturi ca nebunu,poate mai are si prieteni pe net,cam tarziu rds a blocat acest site
iti inchipu tu 200 de voturi intr o ora???ce zici??
Da e clar ca triseaza.
accept si trisarea,e ok sa zicem,dar sa o poata face toti,e eu de aici nu pot sa o fac,daca eram acasa pe rds poate alta era treaba,poate faceam si o vizita ziaru lui ca face o mascarada dintr un concurs ptr COPII
si inca un aspect care pe mine ma doare si cu asta inchei definitiv orice comentariu,am sa postez doar sa multumesc celor care voteaza
toi ce i care am postat asemenea concursuri,jocuri,etc am postat ptr ca aveam nevoie de ajutorul vostru,ptr ca santem o comunitate si am crezut ca santem uniti in orice fel de problema am avea,insa se pare ca nu e asa,pe majoritatea ii doar la p...a de aceste topicuri,mai bine preferam topicuri de scandal
pacat,am 40 de voturi de pe forum si astea din partea prietenilor,amicilor si celor vechi in bransa
nu vreau sa fiu inteles gresit
inca un vot
votat
99 voturi
votat 101
Votat 103.
113 are acum:clap:
inca un vot de pe mobil 125
Votat!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Uploaded with [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
hai poate va mai stimulez la vot
viitorul admin de pe sateliti.info(ma refer la fata nu la mine)
Aryana Maria Caprariu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 131 7.64 %:drinks:Quote:
Originally Posted by laleauaneagra [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
votat si io
votat .Hai fratilor votati pana marti sa fie in varf ,ce e mare lucru sa dai un clic.