Re: AB IPBox 9000 HD PVR & 900hd
salut am si eu o intrebare toate bune si frumoase , da cu "sharing-ul" cum sta merge cu gbox "gen dm" vreau sa trec de la dm la ab ipbox avand si o cartela de dth autohton si vreau sa stiu ce posibilitati sant pt. "sharing".
Receptor sta foarte bine la domeniu sharing.Pt virsta lui.Adica poti sa folosesti pe mgcamd/newcs.Si poti sa te conectezi ca client via mgcamd in newcamd server,camd3,radegast,si la gbox (la gbox poti sa iei cartele dar nu poti sa dai din pacat pt moment.Adica apari cu bulina galben si nu cu verde)Amindoi sloturi sunt active via newcs.Si poti sa dai sharing pe cartele tale la cccam,gbox,newcamd,evocamd,mgcamd..
Primul big review pt ab ipbox 9000HD
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am facut asta review si am bagat-o la forum RDI.Din cauza m-am plictisit sa iese fiecare care nu ai jucat cu asta aparat si sa face comentari de 2 lei.Puteti sa vedeti ca face orice face si dm800.Si la domeniu de sharing...
sincer, am prefera sa faci un copy paste la munca ta si sa-l pui si aici, decat un link pe un forum unde le cam stam in gat
Sper ca acuma o sa fiti multumit.Eu am facut upload la celelalt forum pt ca am obosit sa aud prostie pt aceas receptor de la fiecare care nici macar nu cunoaste unde e fabricat.
baietii daca are cineva GBOX sau server newcamd sau camd3!vreau sa ma da un pm pt ca vreau sa il intreb ceva.Va multumesc!
felicitari otheitis!!!
pe forumul celalalt stim si noi cum sta treaba. ce pretentii de tehnica poti sa ai de la o fetita
Azi am vazut ca functioneaza si usb stick fara cine stie probleme.Sper in viitor sa reusesc sa bag si niste imaginii ca sa vad cum booteze de la usb stick.Numai ca o sa am nevoie de ajutor la domeniu de Gbox.Pot mai incolo sa fac si un how to pt asta receptor.
Multumesc mult!
felicitari si multumirile de rigoare pt. "big reviews", am vazut ca ai postat si dincolo da atata timp cat acolo sant "clienti premium" slabe sperante stii foarte bine.
astept cu nerabdare sa faci ceva asemanator si pt. fratele mai mic (900 hd) daca iti cade pe mana mai ales ca acum stau in st-by avand probleme cu receiverul si asteptand fratele mai mic (900 hd) sa apara si la noi in 2-3 luni cel mult.
Din pacate pt dream multimedia care nu are distribuitor oficial in romania si fiecare magazin vinde in ce pret vrea muschi lor, si cu semn de intrebarea despre garantie,si tot asta suna foarte normal pt anumite persoane din celelat forum.La site oficial de la ab-com [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] am vazut ca ab ipbox are distribuitor oficial in romania.O sa gasesc sa vad cine e.Din ce am vazut se vinde de la anumite magazine la pret corect care se vinde peste tot in europa.