in documentatia VU+ Uno scrie ca se poate face PIP intre 2 canale de pe acelasi transponder. adaugant acest modul DVB-C pe usb se poate face PIP intre un canal digital de cablu si unul de satelit?
Printable View
in documentatia VU+ Uno scrie ca se poate face PIP intre 2 canale de pe acelasi transponder. adaugant acest modul DVB-C pe usb se poate face PIP intre un canal digital de cablu si unul de satelit?
Am cumparat si eu tunerul respectiv dar nu merge nici pe DM800 nici pe laptop , imi puteti da vreun sfat? gresesc undeva ?
instaleaza driverul manual si merge garantat, ai mai jos la postul nr 19 procedura pas cu pas, ai nevoie de telnet doar (eu folosesc putty).
A testat cineva tunerul si pe UPC + cam?
Am folosit cu mult timp in urma tunerul Sundtek si mergea fara probleme cu imaginile de atunci. Acum am vrut iarasi sa-l repun iarasi in folosinta dar nu este vazut pe vti 6.0.5. Am instalat si pluginul suntek control center, driverul este updatat dar nimic de semnalat. Stickul este ok, l-am testat pe dvb-c pe laptop si scaneaza, deschide, totul e in ordine.
pls help!
Black Hole?
nu, vti