copii, hai la munca! trebuie sa scoatem tara din criza, sa prindem coruptii, sa reformam statul... eu acum plec... ne revedem diseara... cu 25% mai fericiti!
zi buna
Printable View
copii, hai la munca! trebuie sa scoatem tara din criza, sa prindem coruptii, sa reformam statul... eu acum plec... ne revedem diseara... cu 25% mai fericiti!
zi buna
sunt in concediu man ... la munca din 01.10.2010 pana atunci huzur :band: tara din criza poate doar o nucleara bine tintita sa o scoata , lasat pamantul sa se refaca vreo 100 de ani si apoi repopulata cu nemti
Interesant subiectul " Sechestru la Rompetrol "!Ce se mai aude despre el?
De ce nu pun sechestru si pe BCR, Petrom, Eon...si ce dracu au mai vandut...
Stai putin ca usor, usor o sa puna si pe alea.
"Petromidia funcţionand a dat in fiecare an statului roman taxe şi impozite de peste un miliard de dolari. Eu am reţinut atat: Rompetrol are de dat statului roman 600 de milioane de euro. Nu are de dat nimic statului roman, este o poveste. Sechestrul pus acum pe aceată pretinsă datorie este de fapt o glumă proastă pentru că nu are de fapt nicio bază legală", a declarat fostul preşedinte al companiei, Dinu Patriciu.
io personal cred ca datoria a fost inclusa in pretul platit de kazmunay tziganului costache....urmand ca el sa rezolve stergerea datoriei ulterior.....doar ca nu a iesit prostanacul:D:D:D
acu-i atunci...sa vedem ce va iesi de aici.
va reamintesc ca voicu e inca in arest.:D
in crucis :p
miine ..... e ziua ce mare
( mei , nu liberarea lu' SOV ..... negocierea personalului sanitar din nu'sh'ce spital batut de bodiguarzi conducerii )
bah da tu esti pasare de noapte ??
daca vintu ramane in arest va urma si tziganu costache soon.:D
nici unu , nici altu :lol:
incepe rascoala
care rascoala ? nu este mai cool un dansul pinguinului :lol:
crezi ca spitatlul din Braila este in Insula Pinguinilor :!:
ai dat cel mai prost posibil exemplu pentru mine ... cu tot respectul pentru bugetari dar cand am patit pe pielea mea sa am nevoie de servicii mediacale si daca nu am bagat mana adanc in buzunar nu s-a uitat nimeni la mine cand am avut nevoie de un act de la administratie si am fost tinut pe hol pentru ca nu avea chef cucoana de munca si te mai ia si la 11 metri daca ai curaj sa zici ceva atunci cand un profesor conditioneaza progresul copilului camparand ore de pregatire si altele si altele scuza-ma dar din partea mea bugetarii isi merita soarta , parerea mea este ca si-au pierdut respectul poporului .
cand s-au dat afara oameni din sectorul privat nu a tipat nimeni la niciun post onest de televiziune acum cand se face restructurare in sectorul bugetar tipa toti deontologi ... hmmmm.... care sa fie interesele , a intrebat cineva pe amarati de la privat care sunt munciti nu freaca pisoiul ca la stat cum rezista pe salariul minim ?
imi cer scuze de offtopic
pai mai schimba si tu de pe B1 :p
si nu se mai intereseaza lumea de capre .... de prin februarie 2009 cind basebocul a legat centura de siguranta la gitul romaniei
daca replica cu b1tv este cea mai buna a ta m-ai spart la bascheţi :lol: eu unul ma opresc aici si nu voi mai continua ca o dăm rau de tot in offtopic si o luam la oase :sorry:
sa aveti o zi placuta :drinks:
mooo tu nu te-ai saturat de ora de foc????:DQuote:
Originally Posted by pacala68 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]