e asta vroiam sa stiu,incearca sa pui 4.3.0 iti ia 5 minute sa vedem ce rezultate sant
Printable View
e asta vroiam sa stiu,incearca sa pui 4.3.0 iti ia 5 minute sa vedem ce rezultate sant
Quote:
Originally Posted by chronos [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@laleaua vezi ca omul are alt tip de placa DVB!Quote:
Originally Posted by laleauaneagra13 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
O incompatibilitate in sistem este sigur. Placa nu furnizeaza tensiunea de alimentare necesara lnb-ului sau comutatorului. Poti masura tensiunea la iesirea din placa si iti poti da seama.
Poti sa-mi dai un link ?... pana-l gasesc eu...Quote:
Originally Posted by laleauaneagra13 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
vad ca folosesti altdvb,incearca si alt player progdvb care e mai simplu in setari
Si eu cred ca exista o incompatibilitate in sist tau.Nu cumva chipsetul placii de baza e nforce4??Verifica driverele pt placa ta de baza si nu ar strica sa ne zici seria exacta a moboului tau.Asa cum a zos eistein sa masori si tensiunile ce le scoate placa vezi dc scoate 13v vert si 18 v oriz:)
Pentru mobo am driverele corecte :), nu ultimele, dar sigur sunt cele corecte.
Doar cu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] stiu sa masor voltajul din pc :)
LE: cu ProgDVB 5 aceeasi situatie.
Driverul despre care vorbea @laleaua este pentru Skystar 2! Nu stiu mai nimic despre placa ta, doar ce am citit pe net si in manualul de instalare. Ai vazut sfatul de mai sus si poti sa verifici si cu alt player. AltDVB e un soft care nu mai are suport de peste un an, asa ca se poate sa fie si asta o problema!Quote:
Originally Posted by chronos [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Trebuie masurat cu un voltmetru digital. Scoti cablul si masori cand pui in altdvb pe un transponder cu polaritate V = 13V si apoi pe unul cu polaritate H = 18V
Postul cu link-ul a fost postat mai devreme, nu inteleg de ce a aparut acum :D
Cat despre voltaj.... habar n-am cine are asa ceva ....off devine mult prea complicat pentru un incepator.
Dupa cum spuneam sunt 3 lnb-uri, se poate scoate cablurile (usor = sa reuseasca unu` ca mie) de la 2 si sa ramana doar unul ? Am vazut ca sunt bagata intr-o "cutiuta" .
Deci astia ar trebui sa fie pasii:
1. verificarea tensiunii la iesirea din placa.
2. legatura directa dintre un lnb si placa fara sa treaca prin "cutiuta" - comutator diseq
3. schimbarea locului in calculator pe alt slot pci
4. mutarea placutei pe alt calculator
Eu inclin intre doua posibilitati:
a) "cutiuta" nu functioneaza cu placa
b) incompatibilitati in calculator (drivere)
Succes!
inca tot nu ai zis modelul placii tale de baza oricum il gasesti in everest
leaga direct cablul de lnb si renunta la celebra cutiuta:) si vezi apoi.
Foloseste un cablu coaxial de calitate nu naspeturi ce le gasesti prin piata cu 70 bani..Care ti-e lungimea cablului aproximativ??:wellcome:
Pasii 3 si 4 ii pot face fara probleme, pasul 2 , mai greu.Quote:
Originally Posted by Einstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Merci pentru asistenta, sper ca o voi scoate la capat.
LE : @darkkoder - Placa de baza este MSI K8N Ne44 - F.
Lungimea cablului e de aproximativ 20 m. e pe bloc, iar eu stau 5 etaje mai jos.
kk da,scuze,obisnuinta(nu ca asta ar fi un motiv de scuza)
cablu e suficient acolo nai pierderi doar daca cablu e vechi(eu am patit-o)sau nu e de calitate ar trebui sa-l masori
testu nu cu progdvb5 ca asta e cam aiurea(parerea mea)testeaza cu progdvb standard dar incearca sa pui o versiune un pic mai veche ca sa fie stabila sau cel mai simplu cu un satfinder si atunci vezi daca problema e pe playere sau nu
s-a rezolvat problema
era incompatibilitate intre placa si programul de redare
acum folosesc dvbviewer si merge perfect
spuneam k am doua placi
cea noua este mult mai subtire fata de prima mea placa skystar2 merci mult de sfaturi
salut! despre skystar si alt dvb!
1 de ce nu prinde alt dvb+skystar unele transpondere? de exemplu, premiere hd de pe astra?
2 daca stie cineva, se mai actualizeaza programul alt dvd? sunt cam vechi versiunile disponibile!
3 functioneaza la cineva altdvb in vista? la mine nu, nu merge register filters!
1 ptr ca nu ai tu acoperire sau ai antena prea mica
2 se aude ca da,cand nu stiu
3 se pare ca merge fara probleme