eu stau in roma , daca sta prin inprejurimi te ajut eu cu montatul . am digi dar acum am facut si dolceQuote:
Originally Posted by yky [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
eu stau in roma , daca sta prin inprejurimi te ajut eu cu montatul . am digi dar acum am facut si dolceQuote:
Originally Posted by yky [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ti-a spus prostii :) 200e pentru o instalatie ...pai ce sta pe Luna?Parerea mea e ca au incercato...Quote:
Originally Posted by XVanish [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
intr-o discutie duminica cu un amic se plingea ca in Madrid nu-i dau voie adminii blocului sa se urce pe acoperis iar ,, tehnico " l-a ,,tzepuit" cu tarif legal de 120 eur . amicul stie sa monteze antene dar nu e ,, tehnico" .Quote:
Originally Posted by dragsat [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Mai eu nush ce sa zic... oricum saptamana viitoare, joi cred, plec la ea si voi vedea eu cum stau lucrurile la fatza locului... oricum 200 de euroi nu dau nici sa ma tai... pana la urma cred ca azi/maine iau un gigiTV (cred ca ab pe 1 an) si o sa iau antena de acolo... ramane sa vad cum fac cu sharing-ul...
Multumesc tuturor!
Merci, Dan2000, daca e nevoie te contactez...:)Quote:
Originally Posted by dan2000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Daca ai nevoie si eu sint la roma si am si satlook .Te pot ajuta si cu materiale (parabola ,LNB si stafa)la pret bunQuote:
Mi-ar prinde bine niste preturi exacte la un offset de 0.9m AL si un lnb... sa stiu la ce sa ma astept... astept un pm de la tine cat de repede posibil, luni noaptea plec... merci!Quote:
Originally Posted by gymi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
O mica problema... nu mai au echipament pe stoc si am gasit altundeva sa cumpar echipamentul dar e 4 mil cu tot si nu vrea sa il dea numai complet... ce ma sfatuiti? Sa cumpar alt receptor daca tot le cumpar si nu le iau in custodie? Ce receptor merita sa iau sa ma incadrez cat de cat in bani... sau cum sa fac sa fie bine?
Multumesc...
Pai la unul dintre instalatori e 4 mil... si nu da numai echipament complet :(
In cazul asta am zis ca mai bine sa iau un alt receptor sau stiu eu... cartela se vinde separat? Ca antena nu-mi trebe aici si atunci ar trebui sa ies mai ieftin... nush ce sa fac...
La caseriile jiji nu se mai dau in custodie receptoare. Doar la instalatorii autorizati se mai gasesc! Alt receiver nu ai ce face cu el daca nu ai cardul activat si RSA & BK !
Atunci sa dau 4 mil pe tot si gata?
Nu ai alta varianta. Ramai cu antena, lnb si cablu....
Ok, merci de ajutor!
E receptor Hyundai la gigi?
Mo , nu te prostii .
Mergi la un dealer/instalator si ia un Humax in custodie .
Avantaj el : tu instalezi , el incaseaza factura .
Avantaj tu : Humaxu este stabil/fiabil , la custodie - nu-l platesti .