am intrebat si n-am sarit pe tie, tocmai pt ca, uneori, din repezeala, si eu mai fac greseli...Quote:
Originally Posted by shadowman [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
respecte.
Printable View
am intrebat si n-am sarit pe tie, tocmai pt ca, uneori, din repezeala, si eu mai fac greseli...Quote:
Originally Posted by shadowman [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
respecte.
daca joaca nemtii ca aseara...:clap:
Germania
Olanda -Danemarka 2-0, slabut meciul ca spectacol fotbalistic!
Arbitraj cu cantec ... Japonia a fost favorizata la fiecare faza !
Italia-Paraguay, 1-1 un meci care nu a stralucit in stilul italienilor, ma asteptam la un joc mai agresiv...dar au dezamagit!
Inca un meci intre doua echipe care au fost mai preocupate de aratul gazonului decat de fotbal ...
daca la Paraguai era previzibil ( echipa mica, pretentii pe masura ) la Italia se vede adevarata
criza a fotbalului ...batranii nu mai pot cei tineri ... nu cred ca-s la inaltimea misunii ... un meci
urat in care singura performanta este cea a abnegatiei fara limite a sudamericanilor ...
Italienii ca oricand , asa le ieste stilul lor de joc... Asa au facut-o si in 1982 cand ca racul abia au esit din grupa, iar pe urma au ajuns CM din Spania -82 !!!:wellcome:
Noua Zeelanda- Slovacia , 1-1 un meci destul de vioi mai ales din partea Slovacilor care s au miscat bine dar avut nesansa de a castiga, prin golul marcat de Noua Zeelanda in minutul 93, Slovaci au pierdut victoria!
Per total Slovaci aduc putin a Romani....:lol:
Din pacate am trait cu senzatia meciului de ...matineu ! plin de stangacii
tehnice si lipsit de orizont tactic ... Noua Zeelanda chiar nu are ce cauta la
o competitie ca asta ...
C D'VOIRE-Portugalia, 0-0, un meci frumos, dar fara scopul de a baga mingea in poarta....
Aseara in meci vedeta Brazilia - Coreea de Nord 2-1 !!! cu un prim gol brazilian
absolut intamplator ... 90% incecare de centrare in forta ... si doua goluri de mare
spectacol pe finalul partidei ! O fi Maicon un fundas bun dar nu genial nici macar la
gleznele lui Roberto Carlos din vremurile bune . Marea echipa a Braziliei a fost aproape
neputincioasa in fata unei echipe plina de daruire ... dar parca lipsite de arme in fata
fundasilor sudamericani ...
Va fi Spania!
daca tacea.............
ELVETIA-SPANIA 1-0
:lol:
Spania-Elvetia 0-1 ... o noua lectie de modestie si daruire totala ! asta desi in
repriza a doua Spania a jucat in 12 ! arbitrul Howard Webb a prelungit nejustificat
partida cu 5 minute si le-a acordat spaniolilor in ultimele minute repetate sanse de
egalare ...multe gratuite !
Mai au 2 meciuri in care pot demonstra ceva. Sau poate vor lua acelasi avion cu francezii dupa faza grupelor.