Dar daca te inregistrezi cu mai multe username si asa te joci cu tot username care iai inregistratsi se aduna de la ala ,la tine.Dar problema este urmatoarea IP -iti este monitorizat ca sa vada daca este acelasi computer?
Printable View
Dar daca te inregistrezi cu mai multe username si asa te joci cu tot username care iai inregistratsi se aduna de la ala ,la tine.Dar problema este urmatoarea IP -iti este monitorizat ca sa vada daca este acelasi computer?
degeaba faci "copii" daca astia nu muncesc pentru tine...
trebuie sa schimbi ip-ul, poti folosii o lista de proxy si faci cate un copil (referrer)
le mai recomand pe astea :)
cine se inregistreaza ca refferal , primeste de la mine 2% procent din produs! doar trebuie sa imi trimiteti mail la [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] cu ce id te-ai inregistrat ca refferal al meu! eu nu cred in astea ! dar am puso pe nevasta-mea sa clickuie ... ca ii plac site-urile viu colorate :) si ii mai distrag atentia de la telenovele!
Regards
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
si cand e sa ia bani ce faci ai ceri parte?Eu daca as fi in locul ei nu tias da un cent ca doar nu ai clik-at tu.:drinks: :drinks: :drinks: :gathering:Quote:
Originally Posted by armandino [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pe vremea aceea am luat 1 singura data 500$ dar cu chiu cu vai pentru ca a durat foarte mult sa ajung la cei 500... ultima suta am facut-o fortzat ca daca tot am inceput sa o si duc la bun sfarsit... dar am renuntzat imediat dupa aceea...Quote:
Originally Posted by zappa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
nu ai inteles turkule :clap: ! eu nu ii cer bani pe ce face ! cat face e problema lui ! eu ii dau 1% din ce produc eu ! adika inca niste bani in plus ! dar asta numai daca este refferal-u meu!
Statistici
1. Earnings
Total Cash Earnings: $ 9,500
2. My Earnings
You have directly earned: $7,200
Asta e un fel de MLM (Multilevel Marketing) doar ca nu e implementat pe baza de puncte, deex cum e la asigurari sau pensii private, cumul de capital, etc...Quote:
Originally Posted by Turku [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] am facut deja $22 in 2 zile sa vedem cum se scot si daca platesc;va anunt daca sunt seriosi!!
Armandino am glumit ma omule ce naiba.Sergiule si eu am facut azinoapte pina dimineata 11 dolari dar vroiam sa stiu daca sti cam ce suma trebuie sa faci sa te opresti si sa o iei de la inceput,asa sti ca nu iei teapa si sti ca te-ai ales cu ceva la inceput.ca naiba faci o suma mare si te trezesti ca nici de covrigi nu iti dau.
cand faci $6.99 ei zic ca poti sa-i scoti;dar eu am incercat si nu stiu;au acolo ceva de gnul convert to ads/ cash si cere sa completezi 2 form. mai departe nu stiu poate ma indruma careva care stie.Quote:
Originally Posted by Turku [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
multumesc!
pai asta am vazut si eu si nu stiu ce sa fac?
Am facut si eu vreo 12 $ si acum astept 2-5 zile sa vad daca se face vreo plata ...ceva.
Quote:
Originally Posted by zappa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
cum ai reusit sa convertesti ads in cash?
zappa dane4 si noua detali cum se face extragerea sumei?:pls:
punctele se transforma in bani la sf de luna ! si tot la sfarsit se face si plata !