Eu sunt impartial..:D, am votat cu mine!
Printable View
Eu sunt impartial..:D, am votat cu mine!
eu sunt fanu' lu' basescu :drinks: care te mananca gingiile si iti este cald cu dintii in gura sari la interval sa ne batem :agresiv:
eu ma gandesc :drinks: la o teorie " economia noastra este ca un tricou gaurit oricum l-am imbraca ( fata - dos ) gaura tot se vede asa ca oricare partid ar fi venit tot in rahat eram "
va rog nu veniti cu teorii economice ca geme lumea de economisti si totusi planeta este scufundata in rahatul asta de criza si deocamdata majoritatea tarilor se balacesc in criza :lol:
Pai voteaza sa ne lamurim ..... aaaa ..... ce ai zis acolo,nu conteaza ce.:)
am votat boss ... daca vin cu tricou si sapca cu "basescu pentru romania" la tine sa nu dai cu micu in mine :oops:
Daca ai sa aduci sa imi fac poze.Deci vezi ca am votat bine DA?:clap:
Dreptate si Adevăr :drinks:
Asta e ca si in parlament, ei voteaza dar nici macar nu stiu ce.... :)
Hmmm ...in Romania s-a dovedit ca acest cuplu are doua deficiente majore ...
- unii nu au habar , eu banuiesc ca nu vor , sa faca dreptate
- ceilalti sint la asa o distanta de adevar incat mint si in somn
oricum ... asa caum spunea un batran "nu te amesteca in taratza ...ca te
maninca porcii " ... eu am reusit sa pastrez o distanta consistenta desi prin
simpatie ... trebuie sa recunosc ca dau oarecare credit unei tabere
Si ca sa inchei apoteotic ...ce proba mai buna de ticalosie politica mai vreti
atunci cind se vede clar ca lumea lor ...si lumea noastra diverg ! poate sa
piara lumea noastra ... tot interesul lor ramine
Respecte!
Am voatat NU...poate imi cer astia sa le dau averea.....si nu vreau,nu de alta dar s-ar bate ptr. ea,ca e mica.
Aveti grija astia cu raspunsul DA,poate ramaneti fara case....:D
Bafta!
Mai oameni buni, dpa ce am citit de la cap pana la coada inca nu am inteles ce ..... se voteaza aicea??????
Aha.Pai asta era scopul.:clap:
da cine spune ca trebuie votat ceva? se voteaza doar!
intre timp ne mai gandim si ce votam...
O posibila intrebare ar fi: "Vreti sa votati intr-un poll fara sa aveti habar despre ce votati?" :clap:
Chestia e ca cei care au votat NU au cam mintit,pentru ca totusi au votat.
Ce intrebari s-ar fi potrivit,acum ca stim raspunsul?Eventual fara subiectul preferat in ultimele zile care a invadat si in acest poll,deja.:)
ce criza mea faceti aici ? si voi ne mintiti cu votarea asta ... credeam ca sunteti altfel dar m-am lamurit si cu voi ... sunteti aceiasi baieti buni :drinks:
la urmatorul pool nu mai votez daca nu sariti la cap cu o linie de bumm sau o keye ceva de cer italian :sorry:
deci nu e corect...trebuia sa iasa digicablu dar ati masluit alegerea! asa ca mai fa un poll sa iasa cine trebuie!