@outcast e treaba ta ce parere ai atat timp cat nu ma faci pe mine bolnav mintal si ma acuzi de interese cand imi spun si eu parerea.Pe tine te-a cam frecat grija de ce am scris eu,vad ca sa fi contract cu argumente si fara acuze jignitoare nu iti convine,dar tu sa ii jignesti pe altii pentru parerea lor e in regula.
Boc taie din pensii doar ca sa isi tina gasca la furat,in nici un caz ca sa fure Patriciu.Dar stiu ca tot Patriciu e de vina si cand e 90 de milioane km de autostrada,si pentru marmura lui Videanu (a lui taica-so,nu?),si pentru ce a furat Ridzi,si pentru ce fura Udrea,tot el i-a dat lui Base casa in Mihailenu,la fica-sa apartament de 800.000 euro,pe cealalta fica el a facut-o europarlamentar sau a angajat-o pe vremuri la Luxten,etc.Da,stiu.
Mai stiu ca daca nu ramane Boc cu gasca la putere vor veni extraterestrii!Uaaaa.Bineinteles ca tot din cauza lui Patriciu,ala cu pixelul albastru.Deja mi-a dat o lacrima,sa-i fie rusine!:clap:
Ma gandesc sa faca o lege sa ne ia tot salariu prin impozite si taxe,asa sigur ne vor apara de extraterestrii nenorociti.Si de Patriciu sau Vantu,ca se vede ca acum ne apara asa un pic,dar ca sa ne apere de tot trebuie sa mai fure inca.