-
nu cred ca asta-i motivul (ar putea fi dar ma indoiesc ca asa a gandit comercialul RTC). mai degraba reduc un pic din costuri (sau mai mult)... am spus ca era de preferat custodia pt ca ar fi atras mai multi clienti (in prima faza). apoi cu imbunatatirea serviciilor si cu oferte de retentie... dar asa gandesc eu... poate gresesc...
-
nu cred ca agreaza aceasta varianta deoarece RTC plateste receiverele la producator si nu prea ii convine sa le dea in custodie pentru o perioada mica pentru ca nu si-ar mai recupera banii,asa prefera sa le vinda si sa mai lase pretul la abonamente,ca trebuie sa fim seriosi nu putem compara preturile cu alte DTH-uri nici macar din europa de est,cu exceptia bulgariei care au cam acelasi preturi ca si noi
-
In definitiv nu-i osumA extraordinara. Ma gandeam doar ca ar fi atras mai multi clienti pe varianta cu rec in custodie
-
dolce hd
Felicitari celor de la Dolce.Au dat startul la HD.
-
antenele/lnb-urile nu trebuie schimbate pentru HD, nu-i asa?
-
-
Respecte!
Poate sa-mi spuna cineva dece azi nu am mai avut HD?
Ieri aveam dela 2 peersi,azi nu imi mai deschide dela niciunul....
Mersi.
Bafta!
-
Carduri putine, trag din ele prea multi si a inceput sa faca freez-uri, poate peer-ul sursa a pus niste filtre sa mai reduca din hops sau peeri.
-
Respecte!
Azi iar merge.Da e posibil sa fie asa cum ai spus tu @supersonic :).
Oricum mersi.
Bafta!
P.S.-mersi la peer-si.:)
-
Imperechere card
Din sursele altui forum: "cardul de la receptorul dolce hd merge fara box key in CCcam"
-
nu-i adevarat! nu merge fara boxkey.
LE. ba da merge fara boxkey... detecteaza automat oscam... ciudat. inseamna ca imperecherea e facuta altfel...