-
...Hmmm....ce sa zic ?
Despre acest indian eu am mai auzit acum vreo cativa ani cred ca 3 sau 4....atunci erau mai multe detalii. Se explica...(de parca ar fi inteles cineva) ca acel om se hraneste cu energia primita de la soare la primele raza ale diminetii.
Eu mi-s sceptic de felul meu, dar parca dupa o noapte "crancena":D daca iesi afara in bataia soarelui de dimineata parca te simti mai implinit ...si dece nu poate satul......:clap:
-
Bun, astea sunt discutii diverse, parerile personale ale fiecaruia... eu eram curios de rezultatul medicilor, dar vad ca nu s-a mediatizat nimic inca... parca vad ca nici nu se va mai zice nimic despre asta si ca a fost doar o vrajeala iar acum se uita totul...
-
-
Cica nu, doar pi...
Si mai sunt cazuri:
Capacitatea unui subiect de a trăi şi desfăşura o activitate normală pe timp nedefinit, in absenţa oricărei forme de alimentaţie se numeşte INEDIA.
Fenomenul inedia, o dată instalat, este ireversibil. Incercarea de a administra forţat hrană subiecţilor, „afectaţi” voluntar sau nu de inedia, poate declanşa hemoragii grave, punind viaţa acestora in pericol. Unul dintre cele mai interesante şi spectaculoase aspecte ale fenomenului inedia este posibilitatea subiectului de a-şi modifica in permanenţă greutatea corporală, in absenţa oricărei forme de alimentaţie.
Cel mai cunoscut şi studiat caz de inedia este al ţărăncii bavareze Therese Neumann. Devenită celebră şi datorită stigmatelor sale, Therese Neumann nu a mai pus hrană solidă in gură din anul 1922, iar din anul 1926 nu a mai băut nici lichide. Cu toate acestea, pană in momentul morţii sale, survenite in anul 1962, ţăranca din Konnersreuth a lucrat zi de zi la camp, dormind doar două ore pe noapte. Ea a constituit subiectul a numeroase verificări medicale, care au confirmat de fiecare dată autenticitatea fenomenului.
Un raport medical din anul 1927 arată că, in timpul unei supravegheri severe, care a durat 15 zile, interval in care Therese Neumann nu a mancat sau băut, greutatea sa corporală a variat astfel: 55 kg in prima zi, 51 kg in a patra zi, 54 kg in a opta, 52,5 in a unsprezecea şi, din nou, 55 kg in a cincisprezecea zi.
Eu unul cred in capacitatea fara margini a intelectului uman de a supravetui in orice conditi!
Asa cum este Universul fara margini asa este si capacitatea umana de a depasi orice imaginatie!
-
Teoretic ne-ai lamurit!Acum incearca si practic!!!
-
Treaba sta asa, ca daca treci pe Inedie nu mai ai voie sa consumi papa...asa ca nu vreau sa imi lipseasca placerea gastronomica de a imbuca ceva...
-
inedia = vampirism fara puteri si sete de sange... muwahahahahaha
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-
Logic ca nu mai bea apa.
Asta fara apa am incercat-o si eu,dar adevarul e ca bere a fost in acele zile.Tot asa cand am trecut inapoi pe apa am zis ca mor,frate ce greu a fost!Asta e tot un ritual,se intampla de Craciun sau Pasti cate 2-3 zile.Totusi sunt unii care o tin ani de zile,poate chiar toata viata. :)