Relax ...
Citiţi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] si veţi inţelege unde este problema.
.
Printable View
Relax ...
Citiţi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] si veţi inţelege unde este problema.
.
delta2k2,
eu am incarcat cu versiunea 1.3.3.4 nu cu 1.3.3.5. Stiu de aceasta problema la ultia versiune.
Oricum cu 1.3.3.4 am incarcat mai multe receptoare asa ca dreamup 1.3.3.4 este ok.
Nu mai are rost sa mai scriem despre loader ca probabil merge cu ambele variante. Sa revenim la receptor.
---------- Post added at 11:01 ---------- Previous post was at 10:58 ----------
Cu imaginea PLI pe el receptorul nu merge bine nici pe chei nici pe sharing si e interesant ca aceleasi figuri faca si dupa ce iam scos carcasa, deci nu e problema de la caldura. Simptomele sunt urmatoarele, face freezuri si cateodata ramane si blocat, doar scoaterea din priza il ajuta.
Acuma ii pun Gemini 4.4 no time bomb. Ca sa pot experimenta cu mai multe emulatoare (diferite versiuni de mgcamd si cccam-uri).
punel pe Nabilo Darkstar2 si va fi OK,de 1saptamana testez si pana acum nu am reusit sa-l blochez.
Ideea este ca pentru viitori useri care o sa-l cumpere acest model sa stie din inainte la ce sa se astepte in privinta diferitelor imaginii
De aceea cine il are in probe/teste poate incerca ( daca doreste si are timp ) , cat mai multe versiunii de imaginii ( implicit emu )
Este adevar ca nu vor scapa de toate prb. intalnite , dar macar sa stie pe ce imaginii se pot baza ( in baza efortul depus de beta-testeri )
Am observat urmatoarea. Pe cccam 2.1.3 si 2.1.4 face tampenii si pe key si pe sharing, pe 2.0.11 e destul de stabil.
ce ai observat mai precis?la mine merge destul de stabil pe ccc2.1.4,pe emu fara probleme,pe share mai apar intreruperi dar oricum e mai stabil decat ce aveam inainte pe dm800.
inseamna ca ori sunt doua loturi de clone sau de la imagine e problema
da,cu Nabilo merge foarte bine,inainte am avut Gemini 4.7 doua zile cu care facea figuri,datorita bugurilor care se stie ca-l are.
Nu spun că GP face imagini perfecte , fără buguri , dar care sunt acele buguri pe care le ştii ?
.
time bomb :lol: asta este un bug major :oops:
glumeam
de exemplu problema la diseqc unele motorase nu duceQuote:
Originally Posted by delta2k2 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Aşa o fi @gyozo75 ...
Eu am Optibox DM3800 şi nu-mi face probleme.
.
nu e de la imagine ci de la alimentare :D
:gathering:
Eu zic ca e de la setari.Un receptor fie el si clona daca e setat cum trebuie merge chiar foarte bine.
nu e de la alimentare!prima mea incercare a fost sa schimb sursa cu unul mai mare dar nu s-a rezolvat problema,am un motoras Strong 2100 cu care facea figuri cu Gemini 4.7 adica nu se oprea totdeauna acolo unde era programat cu precizarea ca am facut reset si la motor inainte de programare,cu Nabilo nu am aceasta problema,merge fara probleme.Si pe receptorul vechi dm800 cu care am folosit cca.3luni nu am avut niciodata probleme cu rotirea asa ca pt.mine este clar ca vine de la imagine.