mersi zmeura tin la glume ma supar greu
:band:ori cum sint anbitios nu ma dau batut pina nui dau de cap la dream mi-au trecut multe piese prin mina:lol:nu era solutia barosul ori cum tiu la gluma mersi tuturor :drinks:o bere din partea mea si o plimbare in uichend cu frumoasa mea limuzina cu tractiune balegaroasa
:horse:de 100 cai putere ori cum in seara asta mi somn :wellcome:sa fac rost de cemi trebuie si atentie va las si un tutorial cu bine va saluta al vostru prieten blanosu:clap::clap::clap::clap::clap:
jtag pentru cherokee maestro 9000
am un receptor cherokee maestro 9000 si am incercat sa pun un soft pe el si lam blocat,imi apare pe afisaj '0000' si am cautat pe net si am gasit pe pagina asta:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ,si am facut montajul dar dupa ce lam conectat la receptor si am dat drumul la programul 'JtagSc2000Lite' sta citeva secunde si imi apare urmatorul mesaj ca in imaginea: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...],va rog daca puteti sa ma ajutati ce asi putea sa fac,dupa cite miam dat seama calculatorul nu comunica cu receptorul prin jtag si nu stiu care ar fi problema.
Va multumesc pentru intelegere.