daca respectivul meserias avea o scula performanta de masurat putea sa vada si BER-ul cat e
si trebuie sa fie cat mai mic
glumind cred ca nu e la mijloc flacara violet
Printable View
daca respectivul meserias avea o scula performanta de masurat putea sa vada si BER-ul cat e
si trebuie sa fie cat mai mic
glumind cred ca nu e la mijloc flacara violet
poate nu e de la internetul tau ci de la internetul unor vecini... in Italia tocmai au prezentat un caz cu astfel de anomalie: aparatura de net dintr-un magazin bruia semnalul telecomenzilor de la masini!
Pur si simplu un client care a parcat chiar in fata magazinului nu a mai putut sa isi foloseasca telecomanda de la masina unii chiar au chemat echipa de interventie... o echipa de la Canale 5 a gasit misterul in tavanul magazinului, acolo unde erau routerele si modemurile de net - au oprit instalatiile de net iar clientul imediat si-a putut utila telecomanda!
Da,si ipoteza cablului oxidat pica pentru ca au fost facute multe "verificari" in aceasta perioada si...la fel,nu cred ca oxidarea are orar asa de fix.
se poate manifesta cum zice el , pentru ca in timpul noptii temperatura scade si cablu se contracta putin si atunci nemaifacand scurtul respectiv functioneaza in parametrii optimiQuote:
Originally Posted by rzbvro [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
deci @ama schimba cablu si mai vorbim atunci ...le luam la rand si rezolvam noi cumva problema
sau daca venim unul din noi la ski in Austria ne oprim 10 minute sa reglam antena ta si astfel facem doua lucruri ca Napoleon : " stam pe cal si ne uitam si intr-o parte....respectim in dreapta " :gathering:
Daca as sti ca flacara violet ma ajuta...as incerca-o fara rezerve!!!
Quote:
Originally Posted by ama [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
eu zic ca tu esti " Gigi contra "
ne pui la teste fara rost
daca noi spunem sa iti cumperi un cablu ecranat de 3 ori si nou tu spui ca nu faci asta ca s-au mai facut teste ...
Asta e ca ala care merge la doctor si spune :
-- Domn' doctor cand pun degetul pe picior ma doare , cand pun pe mana ma doare , cand pun pe frunte ma doare....Oare ce poate fii?
Doctorul :
-- Cred ca ai degetul rupt .
:comp:
am incetat dramatizarea de ceva timp,acum incep sa ma obisnuiesc cu lipsa!
Acst tip de cablu il am!
nu pot sa mut deocamdata asarapid tot echipamentul in alta locatie insa voi incerca si asta...cu siguranta.
Cum "a fost rezolvat" cel de la Dolce!?
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
si vezi cum se comporta
dar eu cred ca poate fi si ceva de la LNB
la dolce imi spunea un prieten instalator avea multe interventii de genul asta : seara nu ii mai mergea deloc
erau LNB-uri duble
era invers ca la tine[/QUOTE]
Te rog nu te supara,am raspuns in timp ce scriai acest comentariu,nu-s Gica contra,doar incerc sa va spun ca am incercat multe variante-solutii pana ce mi-am facut cont aici si am postat.
simplu
a schimbat LNB-ul cu altul
nu si-a batut capu
si la tine poate fi o chichita ...
gen o LNB cu functionare defectoasa ...focalizeaza aiurea
incearca sa impingi LNB-ul mai in fata sau trage-l mai in spate si vezi diferenta
eu raman la concluzia ca doar rasucind putin LNb-ul se rezolva problema
sau prin schimbarea lui
la tehnicb.ro sunt LNB-uri la 15-20 de lei
cand iti mai trimite un pachet in Austria spune sa iti trimita si doua LNB-uri diferite si vezi cum se comporta
Mi se permite o intrebare de ignoranta!?
Daca LNB-ul este de vina sau pozitionarea lui(in general echipamentul tot) cum se face ca vad oglinda intre anumite oretoate posturile tv si nu am deloc semnal intre alte ore pentru toate posturile tv...asta acum de 6 zile SAU ca numai anumite programe romanesti nu le vedeam decat noaptea in timp ce ziua decodorul nu detecta semnalul pentru acele programe in timp ce majoritatea posturilor se vedeau oglinda zi si noapte...asta din toamna pana-n 01.02 a.c.----astea fara a ma atinge de antena sau LNB cel putin 3-4 zile la rand??
s-a mai raspuns aici de cateva ori :
pe scurt repet ...
exista posibilitatea unor perturbatii a undelor care vin de la satelit si se focalizeaza impreuna cu altele provenite de la altceva aparand "zgomot" BER mare --->pot provi acele unde de la radare, statii de emisie taxi sau cum spunea Rz routere wi-fi de pe la o firma din apropiere ...etc
sau faptul ca seara se contracta putin din cauza frigului si astfel contactele din mufe sunt mai perfecte
[QUOTE=ama;115757]am incetat dramatizarea de ceva timp,acum incep sa ma obisnuiesc cu lipsa!
Acest tip de cablu il am!
Nu pot sa mut deocamdata asa rapid tot echipamentul in alta locatie insa voi incerca si asta...cu siguranta.
Cum "a fost rezolvat" cel de la Dolce!?
ce vrei sa spui in postul de mai sus ? ca nu inteleg
ai cablu tri shield
deci firul central , apoi strat de plastic, apoi folie aluminiu, apoi sarmulite, apoi folie aluminiu, apoi invelis plastic
Va multumesc tuturor pentru sfaturi si rabdare,am sa revin dupa ce fac incercarile sugerate.
Noapte buna !!Zile frumoase si senine!
Da,asta voiam sa spun,am asa un cablu acum.
Mesajul de mai sus se vrea a fi modificarea adusa unui alt mesaj al meu unde erau greseli si nu stersesem tot raspunsul celui caruia-i raspundeam.M-am incurcat in putina-mi stiinta,scuze.