daca ati face o sesiune unde sa reportam cererile de linii platite, ar ajuta cu ceva?
Printable View
daca ati face o sesiune unde sa reportam cererile de linii platite, ar ajuta cu ceva?
Trebuie sa stim cine ofera linii cu plata ca sa ne ferim de ei. Cei care cer pot fi indrumati catre Akta, Focussat sau alt dht.
Ar fi bine, si in acelasi timp nu. Pentru ca te poti trezi pe lista, raportat de cineva, cu care ai refuzat sa faci un schimb de linii...:sorry:Quote:
Originally Posted by badeaghio [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cunosc cazul lui mariusclaudiubn de la un prieten ....care era in necunostinta de cauza despre acel individ....:comp:
Adevarul iese intotdeuna la iveala. Cine se ocupa cu asa ceva va fi descoperit mai devreme sau mai tarziu. Feriti-va de plugari!!!!!Quote:
Originally Posted by daradici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Io zic sa va feriti MAI ALES de zbrunociuli.
Nici eu nu stiu ce e aia, asa cum nu stiu ce e aia plugar in card sharing. Daca vrei sa ajuti, explica ce vrei sa spui.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cateva posturi mai sus daca citeai stiai.....:oops:
Sau macar intelegeai despre ce e vorba.
Am pe unul pe serverul cu HD Suisse care are cam asa:
Current Usage : 34305 ECM/hour
Average Usage : 41875 ECM/hour
ce ziceti?
---------- Post added at 17:53 ---------- Previous post was at 17:32 ----------
si inca unul:
Current Usage : 269812 ECM/hour
Average Usage : 98859 ECM/hour
---------- Post added at 18:24 ---------- Previous post was at 17:53 ----------
E cunoscuta persoana de pe okazii...( e din Iasi) ...vinde clone DM 800 cu 1200 lei...(cred ca a mai scazut pretul)...!!!Quote:
Originally Posted by Snow [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
...dar vad ca a inceput sa ceara bani si pt sharing...!!!
deci...feriti-va de ....Oleg Plugaru
Ar mai fi un lucru care nu prea poti preconiza, eu unul sunt patit,adica faci schimb cu unul nestiind ca este payserver...aflii si apoi ii stergi linia pana acum normal as zice....dar ce te faci daca iti face public dns-ul(punandu-ti linia c la free server) si te mai si trezesti cu el blocat din partea celor de la dyndns ca faci ilegal sharing????
vad ca Oleg Plugaru vinde cu 1400 lei clonele DM 800 + sahring gratuit pe 12 luni...!
Tragedie!!!! Parca s-ar intampla cine stie ce grozavie. Iti faci altul; nimic mai simplu.Quote:
Originally Posted by malefycu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Si apoi te apuci sa trimiti la toti noul dns,cauta-l daca nu ai messul lui s.a.m.d.
Daca ai vreo 35 de linii ai pierdut cateva ore sa-i cauti pe toti.
Cred ca nu ti s-a intamplat niciodata de vorbesti asa.
mi sa intamplat mie:)dar nu din cauza dns ului,noroc ca toate pm urile erau la locul lor:)
daca esti rasfirat cu liniile pe nu stiu unde te protejezi si tu,ca banuiesc ca totu sa facut via pm sau mess:)
Daca linia este protejata cu host-ul celui caruia i-ai dat-o, chiar daca este publicata pe vre-un site, toti ceilalti care vor s-o foloseasca si nu se afla pe IP-ul la care este HOST-ul vor vedea linia offline si nu o vor putea folosi.
Cine va tine linii offline fara nici un rost in server ? :wellcome:
Si PM si mess oricum i-am gasit pe toti da sti cum e te arzi o data a doua oara ai grija si te protejezi:)Quote:
Originally Posted by laleauaneagra [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]