Noroc ca s-a infiintzat backup-ul :DQuote:
Originally Posted by laleauaneagra13 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Noroc ca s-a infiintzat backup-ul :DQuote:
Originally Posted by laleauaneagra13 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
O solutie simpla pentru Kaspersky este sa va inregistrati aici:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] si primiti pe mail o cheie valida pentru 4 luni,dupa aceea va inregistrati din nou chiar si cu acelasi mail si primiti din nou inca una pe 4 luni.Bafta.
Multumim !Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Si acum intrebare pentru xvanish,e cazul sa pun keya aceasta? sau folosesc in continuare update cum mai invatat?Quote:
Originally Posted by XVanish [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
daca e cazul sa o folosesc spune-mi si mie cum trebuie introdusa,multumesc anticipat!!
e bun daca mai ai pe ce sal puiQuote:
Originally Posted by XVanish [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
e chiar asa bun karspersky?eu am trend micro si sunt multumit....Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
nu ca e bun.este excelent,de cand xvanish ma invatat cum sal instalez si mia spus toti pasii,pe aceasta cale ii multumesc muuuuuult de tooooot,nu mai am probleme,este bestial de bun!!!Quote:
Originally Posted by outcast [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Eu sunt multumit de el si multa lume il lauda... nu mananca multe resurse, se misca bine, interfatza e ok, update-ul (cel mai important) merge rapid si zilnic sunt noutati... scaneaza tot ce misca... sincer ti-l recomand cu placere...Quote:
Originally Posted by outcast [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cu multa placere.Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cred ca e cel mai bun.La un prieten de al meu care si-a pus internet colcaiau virusii in reteaua la care era abonat si a avut NOD32,nu prea l-a ajutat.Dupa ce i-am pus Kaspersky nu mai are probleme si au trecut deja 4-5 luni.Alaltaieri ma chemat si un vecin de al lui care a avut Avast si aceeasi treaba,asa ca am reinstalat tot si bineinteles un Kaspersky de paza.Quote:
Folosesc Kaspersky de mult,prima data am primit 5-ul gratuit pe cativa ani cand am cumparat ceva si de atunci nu am avut probleme.
Parerea mea este ca la ora actuala cel mai bun pachet antivirus ramane
McAfee, este complet si configurat cum trebuie te scoate din multe..., partea proasta este ca mananca multe resurse din sistem.
Si inca ceva... un antivirus care nu este apdatat la zi este =0
Bafta
Asa putem spune si de AV EzTrust Internet Security 2007 de la Computer Associates ca e cel mai tare, si chiar e super, dar ce folos ca papa si ala la resurse de ma iau de cap :(Quote:
Originally Posted by dyngo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Respecte!
era adresa asta:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] data de mondo care directiona spre un site turcesc,destul de util,
acuma nu mai merge.
stie cineva sau are adresa respectiva,unde te redirectiona adresa de mai sus?
am avut-o dar din gresala am sters-o!
va multumesc!
Ah, daca vroiai altceva de pe site-ul ala atunci sry... nu il mai am...
uite tocmai de aia am ales eu nod32 pina la sfirsit ca sa nu zic ca acum 2 saptamini ia sa mai pun eu kasp si dupa 3 zili am fost paralizat de un virus foarte bine pus la punct ce mai ma troznit rau asa ca am mai discutat despre asta dar fiecare are dreptu sa aleaga.bafta
referitor la licenta aici treaba sta cu totul altfel adica mai pe romineste kasp se misca mai bine lol.nu sint un fan al legalitati softurilor dar altcumva stam de vb cu toate ca windu ma dezamagit de multe ori mergind mai prost de cit cel modificat