Se confirma, site-ul a fost banat de catre RDS. Insa exista solutii si pentru asta. Daca nu, forza romtelecom!Quote:
Originally Posted by silvester [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Se confirma, site-ul a fost banat de catre RDS. Insa exista solutii si pentru asta. Daca nu, forza romtelecom!Quote:
Originally Posted by silvester [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
te poti folosi de [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ca sa ai si acasa (manual de utilizare [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...])Quote:
e legal asa ceva?pai platesti ca sa nu poti accesa ce vrei tu? pariu pe orice ca e ILEGAL!Quote:
Asa ma gandesc si eu...Quote:
Originally Posted by outcast [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
nu a sunat nimeni la RDS sa reclame ca nu se poate accesa site-ul ?
As fi curios ce raspuns oficial ar da.
Eu oricum o sa sun putin mai tarziu...
Este chiar mai trist:(Quote:
Originally Posted by outcast [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Este ingradita libera circulatie a informatiei samd...drepturile omului ...constitutia romaniei...
Cenzura unor nesimtiti ce se cred stat in stat...
Oricum nu-i i9ntereseaza pentru ca fraierii platesc abo. si ei platesc amenzi...si fac ce vor.
Asta inseamna monopol...
f11
..nu exista masuri..acum.Quote:
Originally Posted by armand25 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
keyle la d+ apar inainte sa se schimbe!
Quote:
Originally Posted by f11 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sunati la 930 si comandati ClickNet. Mai ales ca au dublat vitezele acum.
eu orcum am sa stau "putin" de vorba cu eiQuote:
Man puneti klicnet e belea rau eu il am din decembrie 2006 si pot spune ca am avut numai bucurii din partea lor,micsorari de abonamente,mariri de viteza etc,nu mai sta pe ganduri e SUPER CLIKNET!!Quote:
Originally Posted by laleauaneagra13 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
te cred.am sa fac pana la urma asa ceva dar sant curios ce o sa zica magari astia.mooo credeti-ma am niste draci ca nu pot sa cred ca se intampla asa cevaQuote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Man,traim in Ro,la noi totul e posibil......Quote:
Originally Posted by laleauaneagra13 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]