sony bravia lcd kdl 32 v 4200 hd ready raport bun zic eu calitate pret..
Printable View
sony bravia lcd kdl 32 v 4200 hd ready raport bun zic eu calitate pret..
Pana si indienii au 16:9 si vorbesc de canal SD:D
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Criza mare la televiziunile romanesti!
Se pare ca numai Etno si Taraf au bani de investit in tehnica! :D
Nu se misca mare lucru la romani! In schimb cehii si alti estici trec la noul format 16:9 - Bravo lor!
LCD LG37LH4000 FullHD 100Hz
Singurul program care emite si in format 16:9 am observat ca este ProCinema sper sa inceapa si ceilalti sa adopte acest format ca m-am saturat sa ii vad pe toti turtiti:)
Si iata ca schimbarile continua!!! :clap:
Dupa Eurosport si TVR, pachetul HBO efectueaza "transformarea" in formatul 16:9.
Mie pe HBO Comedy sigla nu se mai vede jumatate...
Pe focus HBO este transmis corect, iar acum pe Comedy este asa cum spui. Mai devreme era ok!
Digi este asa cum ne-a obisnut, adica varza din punct de vedere tehnic!
La mine nu este Ok, jumatate din sigla nu se mai vede(HBO Comedy) , iar la HBO unguresc nu se mai vede sigla deloc, ceva este in neregula...DM este setat corect...
In schimb Pro Cinema, la fosus e 4:3, iar digi 16:9...
Cu privire la 16:9 nu cred ca o sa adopte acest standard prea curand posturile noastre mioritice si aici ma refer la cele importante!Quote:
Originally Posted by horatyu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Acuma depinde de ce considera fiecare ca e important. Pentru mine Pro*, Antena*, Acasa, OTV, Sport* nu sunt deloc importante. Ce e important pentru mine a trecut deja pe 16:9: HBO* etc.
Plasma LG 42PC1RV HD Ready (da semne de oboseala deja la 10000h)
Mai astept mult si bine pana cand toate posturile noastre vor trece in format 16:9
CRT Philips...probabil intr-un an de zile trec pe un Sony sau Philips Full HD.
Si eu am un samsung 16/10 si am sa iau inca unul 16/9 in viitorul apropiat .