sunetul in continuare e de .....
Si Prima de ce e bine???
Printable View
sunetul in continuare e de .....
Si Prima de ce e bine???
Nu stiu ce sa zic,eu am cardul focuss in echolite 790.Spaniolul :wink:Quote:
Originally Posted by staric
Ma mira....
Aceasta problema ...o am doar cu emisiunile inregistrate de Kanal D in schimb publicitatea, filmele...sunt bine
Se vede si se aude bine pe...FOCUS SAT-UPC! :D
fericiti ce cu focus :cry: :cry:
Bine...probleme tehnice care sper ca se vor rezolva,dar raman la parerea mea - un post sub asteptari. Antena1 si ProTv pot dormi linistit.
Voi ce credeti?
deocamdata ai dreptate...din pacate...totusi eu cred ca asta se va schimba!Quote:
Sa facut prea mult tam-tam pentru ei,din pacate nu e decit un;FISSSSSSSSSSSSSSS.Spaniolul :wink:Quote:
Si cu cine vroiai sa faca BAAM (nu folosesc BOOM sa nu se intelea altfel) cu La bloc, vacanta mare.... le mai tebuia si o "minune" si aveau tot ce e mai de pret....Parerea mea
Pan acum grila de programe.... un mare fassssss.
Din ce am inteles sunt ceva probleme cu bugetul alocat lunii feb.
Daca asa va fi si in luna martie...., pro tv, antena1..., somn usor in continuare....
In primul rand imi cer scuze ca am uitat sa urez televiziunei CANAL D un BUN VENIT si REALIZARI CAT MAI DE SUCCES si cele spuse mai sus, si cele ce vor urma nu vor fi spuse cu rau,ci cu dorinta de a va ajuta si de a ne incanta. LA MULTI ANI.
P.S.
Stirile mi-auy placul -scurt,clar si echidistant.
Grafica e excelenta.
Se uita cineva acum pe CanalD?
Cred ca au oarece probleme de emisie, un tremur al imaginii, se observa mai bine la panoramarile mai rapide. Pe sat mai putin dar pe cablu(astral) sunt deranjante...
Imagine buna,parca au rezolvat si sunetul.
Sa le dam o sansa,totusi sunt si ei la inceput chiar daca e fiiiiiiiiiiiisit,cine stie poate in timp fiiiiiiiiiiiisul sa se transforme in BOOOOOOOOOM :D SpaniolulQuote:
la mine pe digi sunetul parca e o banda de magnetofon..acum la 21.49---