respect spaniolule:)Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
respect spaniolule:)Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
maine apare o noua imagine
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
cum adaug un satelit nou ???? am incercat cu DVRManager dar, dupa ce se dawnloadeaza tot, imi da eroare ...
pune ultima imagine si o sa mearga [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Quote:
Originally Posted by martinez [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
imagini noi katy
salutare!
cine stie de unde pot cumpara un recevier KATHREIN UFS910 din Romania?
Poate cineva sa mi dea costurile la o antena de 1.4, cu motor si suport+montaj?
MERCI.
Aveti idee daca programele HD de pe satelitul Hotbird 13, intra cu parabola de la o instalatie MAX?
Trebuie alt LNB? sau e unviersal?
Va multumes inca o data.
Antena 1,5=710 ronQuote:
Originally Posted by mark19 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
actuator 24= 95 ron
pozitioner strong=95 ron
montaj in functie de complexitate 180-300 ron
kathrein nu stiu inca vreun magazin in ro
cu instalatia de la max poti prinde programele HD de pe hotbird 13
salut , uite aici : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] . baftaQuote:
Originally Posted by mark19 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
diseqc_1.2_v0.2.rar
DiSEqC v1.2 script... fur UFS 910
interesanta jucaria asta , poate imi iau si eu una . cei care aveti asa ceva puneti aici ceva impresii despre ea .
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] comanzi la ei sunt reprezentantii kathrein romaniaQuote:
courtesy of tavi:
rdi.dyndns.tv
#kathy
6667
salutare!
cat costa K UFS 910?
Maxim 300EQuote:
Originally Posted by dragos [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
eu am dat acum 3 saptamani la viena in SCS, 350 euro; dar la romkatel am auzit ca-i 12mil.Quote: