-
Re: focussat moldova
Atunci posibil cineva a reusit sa gaseste pe calea sa merge cartela fara sa fie la receptor oficial.Asa ceva s-a auzit si pt albanezi pt canale HD...dar asta informatii circula la un ciclu de persoane foarte mic.Asta care pot sa spun este ca esti foarte norocos daca ai reusit sa prinzi o linia de gen asta.
:clap:
-
Eu cer pe public scuze de la user @[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] pt ca am intrebat daca e vrajeala pt focus sat moldova.Si asta se intimpla din cauza ca anumite users vine aici nu ca sa pune o informatia noua dar ca sa face misto,scandaluri si mult spam.Obisnuiti din alte forum...
-
poate asta ar fi un bun inceput si pentru alte dth care pana acum nu merg sa le vedem in sharing( stim noi care).
-
Va rog sa ramanem totusi la subiect.
am intrebat pe la moldova daca merge in share
Raspuns: Nu, nu-i asa posibilitate!
Scurt si la obiect (pe limba lor)
-
De inverzit criptarea in CONAX se inverzeste dar nu se deschide.....o sa mai astept poate poate....
-
deci eu mai mult de dovezile astea nu am ce sa mai aduc dar asa cum se mai vorbea pe aici paote ca sunt altii care au reusit sa faca sa mearga in sharing dar nu vor inca sa dea totul in vileag
-
Un singur lucru conteaza! merge in share,acum....pe cine intereseaza acest dth? nu are o grila tocmai buna de facut schimb linii.....dar pentru prieteni o faci!
-
deci de mers merge dar cel de la care am linie cred ca a bagat o limita pana la urma de nu vad si ceilalti care au linie de la mine
-
facuta de @krysty
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
...de mine.....
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-
De mers merge....s au functioneaza :D....poate o sa fac un schimb cu cei din .... poate poate o sa deschida si la mine.
-
nu inteleg de ce se feresc cei din moldova sa spuna ca merge in sharing sau poate nici ei nu stiu ca merge?
-
Chiar sunt foarte curios sa-l aflu pe acela care are cartela in aparat shi nu ne spune shi noua cum a pus-o in sharing. Dar ma tem ca pe la noi nu este cineva care sa facut descoperirea???... Dar shi cineva din afara iarashi ma tem ca nu shia cumparat FocussatMoldova, numai doar pentru investigatzii shi teste...
-
Posibil ca filiera care a reusit sa faca sa functioneze FocusSat Moldova sa fie undeva in Rusia.
-
Poate Voroni saboteze pe Focus sat moldova ca sa il falimenteze...
-
Mai mult ca sigur....am informati chiar de la Voronin.