Re: OFERTA HD DE LA DOLCE!!! Data lansarii ??
Regula 12.
nu cred ca-s corecte informatiile de pe kingofsat...
0x4AEE corespunde Bulcrypt...
tot 4AEE gasesti si la Eurosport HD si Filmplus HD (pe langa irdeto) la fel si Dolce Info si 1 Music Channel... so... nu cred ca-i SHL
Neotion SHL/@SKY are: 4A60, 4A61, 4A63
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] -Bulcrypt
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] -Sky/Neotion
Vestea cea mai importanta pentru noi e ca merg in share,deci avem sperante sa mearga si mai tarziu.
Tot nu inteleg cum de le intra 6 programe HD pe un singur TP,zic de cele care au si stream nu doar pid-uri.
Acum se poate spune ca fac teste cu receptoarele care le au,inainte pe ce faceau teste,pe cele a bulgarilor?Pai nu erau deja testate de bulgari?Asa au programele lor si pot vedea ce se intampla cand aduc modificari la streamul trimis bulgarillor,legat de sunet,epg,etc.
Era aiurea si sa trimita receptoare la centrele din tara cat timp nu aveau programele pe satelit si nici acum nu le au pe toate,probabil.
PS:Mesterika ce ai postat s-a adeverit,sursa de incredere.:)
pai la 8mbps cat are in medie TVR HD si 10mbps Eurosport... comparativ cu 40mbps in medie History HD pe 1W...
Si totusi va merge TVR HD? Am 2 linii de la bulsatcom si vreau sa zic ca am in continuare intuneric pe TVR HD.
TVR HD nu emite 24/24 ci doar evenimentele importante, probabil de aia nu vezi nimic.
ba din contra, cel putin pe 16E, emite 24/7 dar nu are emisiuni decat sporadic, in rest sunt imagini filmate prin ro... ;)
A ramas codat doar in Neotion SHL, probabil d'aia nu se mai vede in share.
testeaza... acum 2 min TVR HD era iar in irdeto. in plus in loc de HD8 aparuse filmplus HD (denumit DOLCHE HD PROMO TEST - Dolche, nu Dolce ;))cu sunet mpeg RO provider dolce... acum iar e intuneric pe toate si doar bulcrypt (pe kingofsat e gresit data norma de codare SHL)
Uite ce zice INCUBUS de TVR HD asta de la DOLCE!
SID:00cf, NS:0186ab04, TSID:0005, ONID:0001, PMT PID:0011, DM:2, DMX:0
Root CA Info | CA Descriptors: 1
CA Descriptor | CAID: 4aee, ECM PID: 0f11, PROV ID: 000000
PID Section | Type: 00 [MPEG4 Video], PID: 0011, CA Descriptors: 1
CA Descriptor | CAID: 4aee, ECM PID: 0f11, PROV ID: 000000
PID Section | Type: 1b [MPEG4 Video], PID: 020f, CA Descriptors: 0
PID Section | Type: 04 [MPEG2 Audio], PID: 0210, CA Descriptors: 0
4AE80000;4AE8 Fly[data] (42E)
4AEE0000;4AEE Hellas (39E)[Deltacom]
55000000;5500 (Old) Tricolor TV[Z-Crypt]
55010000;5501 AthinaSat (39E)[Griffin]
55810000;5581 AthinaSat (39E)[Griffin-2]
A1010000;A101 RusCrypt (80E)
La ora asta pe Dolce Promo HD ruleaza un film, parca este " Cursa Mortala " si nu este codat din cate vad. O fi doar de proba sau a incurcat cineva butoanele ?
salut baieti, am aterizat rapid aici pentru ca pe RDI am accesul interzis, pentru i-am cerut lui Fanta sa termine cu aburelile.
sunt abonat dolce si am vazut pe kingofsat ca dolce a lansat deja pe HELLAS tvrhd si un promo hd.
am trimis un mail celor de la dolce in care am spus ca vreau si eu sa trec la hd, datr nici un raspuns. stie cineva cand incep inscrierile? (nu am apucat sa citesc tote postarile, poate deja s-a spus).
Ma bucur ca sunt cu voi.
Salutare, eu personal am sunat la RTC si i-am rugat sa ma puna pe lista de ashteptare pt HD, daca la inceput tipul mi-a spus ca nu shtie nimk de oferta HD, pe parcurs a fost mai benvoitor si mi-a promis ca de indata ce vor primi si ei oficial oferta pt HD o sa ma sune cineva de la relatii clienti, ca m-a trecut pe lista,...acum ashtept! :D
11012 V
DVB-S2/8PSK30000 3/4[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Bulcrypt
Griffin
Irdeto2[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]on
TVR HD
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]