Re: Dolce se pregateste pentru HD
Am auzit o discutie privitoare la lansarea HD de la dolce si se spunea ca va fi codat intr-o norma de codare bulgareasca BULCRYPT si ca va merge in paralel si cu NDS,pt ca NDS nu ar permite emiterea in HD,nu este nimic sigur s-ar putea sa fie doar un zvon,si ca nici nagra 2 nu permite HD-ul.
Ramane de vazut,orcum ar fi un pas mare pt dolce.
Eu cred ca e un mare zvon!!!!La sfarsit Bulgarii o sa au inca 2-3 canale HD impreuna cu Eurosport HD si cu filmplus HD, iar Dolce o sa continua asa cum merge atit de timp.Piata romaneasca nu e inca matura pt asa ceva.Restul e ca sa face galagie anumite forum....
Quote:
Am auzit o discutie privitoare la lansarea HD de la dolce si se spunea ca va fi codat intr-o norma de codare bulgareasca BULCRYPT si ca va merge in paralel si cu NDS,pt ca NDS nu ar permite emiterea in HD,nu este nimic sigur s-ar putea sa fie doar un zvon,si ca nici nagra 2 nu permite HD-ul.
Ramane de vazut,orcum ar fi un pas mare pt dolce.
man dolce are nds2 ca si sky it si uk, daca la aia le merg de un an si ceva programele hd nu vad de ce nu ar merge si la dolce. oricum unde ai citit tu scriu aia numai prostii, omul incerca sa gaseasca o scuza ptr posturile mai vechi in care abera cu privire hd la digi de la inceputul anului.
Nu am citit nicaieri,am participat la o discutie astazi si printre altele s-a discutat si chestia asta,eu nu stiam nimic din cele ce am scris si din cauza asta am postat sa vad daca ar fi posibil asa ceva si am spus ca s-ar putea sa fie un zvon.
Din cate am vazut in teste rezolutia la ASTRA HD care ruleaza pe canalele cu pricina este 1280x1080, inseamna ca nu o sa avem clar 1920x1080;
HD pentru Europa de est merge si la rez. 1280x1080 (concluzia celor de la Bulsatcom si Dolce(probabil))..pacat
Momentan testele care se fac pe HelasSat sunt ale celor de la Bulsat si punct.
Exact asa spun si eu!Restul este visuri.....
Oricum visam frumos, ca toti romanii, visam la hd-uri, la autostrazi, la joburi bine platite,..samd
are cineva informatie din interior in afara de banuieli ?!!
pana si albanezii au programe mai bune decat noi si au si hd-uri ceea ce ne face sa fim ultimii din europa la programe hd.
Aveti programe HD pe TVR HD si PRO TV HD...Albanezi au HD pt ca au si niste preturi cam mare fata de ce se practica in romania...Asa cum vezi si mai jos.Cind un abo full o sa costa 300-400 de euro pe an atunci o sa avem si HD.Acuma cel mai scump abonament il are AKTA 67 ron adica 192 euro pe an!Si se lesina toate lumea cu preturi asta...cind o sa cere cineva 30-40 euro pe luna citi abonati o sa face?
GOLD Package 12M
Price: £385.25 (Euro 423.78)
daca ar fi salariile din afara atunci ar da si la noi oamenii chiar si 100 euro pe luna daca ar avea cel putin 1500 euro salar pe luna
Noi traim bine!Nu avem nevoie de salarii de 1500 de euro!!!
:band:
Offtopic!
Iar cui i se pare ca se traieste boiereste cu 1500 Euro in Romania, se inseala amarnic. Banii astia au o valoare mai mica aici decat in tari civilizate din vest, unde incepand cu mancarea si hainele, totul e mai ieftin. Asta ar trebui sa fie salariul mediu, ca sa isi permita omul sa si economiseasca ceva pentru zile negre, sa nu se milogeasca la batranete de aceiasi talhari de la guvernare pentru pensie, cum se intampla in ziua de azi.
Si da, sa-si permita si un abonament cu HD la un DTH serios, nu glumele ce functioneaza la noi.
end offtopic :)
Hai sa revinem la subiectul topicului; are cineva informatie din interior de la RTC, e ceva concret cu HD-urile astea de pe Hellas2? ..au legatura cu DOLCE??...sau noi vorbim de pielea ursului din padure?!!
....diabetikul, precum spuneam mai devreme face teste , pentru hd.... si nu cred ca o sa fie pretzuri mari la packetul hd. urmeaza sa merg sa iau recuri hd, si atunci va pot spune mai mult.....