Un nou transponder activ 12111 V 28000 7/8 unde avem urmatoarele canale : Eurosport 2 - Discovery World - Discovery Science-TLC Europe - Travel Channel Europe-Bloomberg TV Europe-BBC World News !
Printable View
Un nou transponder activ 12111 V 28000 7/8 unde avem urmatoarele canale : Eurosport 2 - Discovery World - Discovery Science-TLC Europe - Travel Channel Europe-Bloomberg TV Europe-BBC World News !
0B02:79E7|Focus Sat|BLOOMBERG
0B02:79E3|Focus Sat|DISC SCI
0B02:79E2|Focus Sat|DISC WORLD
0B02:79E1|Focus Sat|EUROSPORT2
0B02:79E5|Focus Sat|TRAVEL
eu am incarcat pachetu total si vad ca imi merge si pachetu maghiar poate sa mai confirme cineva
Iti deschide si Super2TV intrat azi, sau asta nu va intra in Panonia?
nu stiu pe ce fregventa e super2tv
dar panonia se deschide
pe saitu lor nu arata ca canalele maghiare sant incluse in total [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Super TV2 e pe 2 freq . Una cu 1802 si 1880, cealalta cu caidurile de la UPC. Caid B02 nu este...
Asa a aparut si la mine, iar dupa un restart la Oscam (am dat restart la Oscam din meniul lui, nu la toata boxa), apar entitlements asa cum trebuie.Quote:
Originally Posted by Tody [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
A facut la fel si pe un DM800 cu Oscam 7744 si pe un DM500 cu Oscam 7651.
Poti sa faci restart numai la reader, nu e necesar sa restartezi oscam. Se remediaza si asa.
Cauza cred ca este numarul mare de EMMuri pe care oscam le scrie in card la inceputul fiecarei luni.
MegaMax pe Sport1.ro - 12073 V 28000 iar Sport1.ro va emite dupa ora 20
Speram ca nu va ramane partajat, ca au facut un mare fas...nu ca ar fi ceva de Sport1.ro !
Cu data de 29 Noiembrie modificare de receptie pentru o parte din canalele FocusSat !
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sunt probleme cu canalele HD ?
Am activat aseara pachetul HD dar doar sundace HD functioneaza restul No access ... Bineinteles ca am sunat la ei dar mi-au "activat-o" din nou,receptorul care-l folosesc e Techonmate 6900 Combo HD
Cei de la UPC au in vedere introducerea unor noi canale HD pentru sfarsitul acestui an, printre noile canale de interes pentru noi ar fi Animal Planet HD si Sport1 HD cu localizare pe HU/CZ, si cine stie poate o sa avem si supriza de a avea si o parte din canalele HD romanesti, dar slabe sanse.
Sursa: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Hmm,sunt incurcate miscarile de canale,nu ramane gol transponderul de pe 12034 V.
Vezi ca site-ul acela unguresc nu e credibil,tot acolo scriau ei ca digi va scoate Discovery din grila.:)
Sa rezolvat aseară !Quote:
Originally Posted by mar1us [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Dragi fani curiosi ai UPC, din decembrie va oferim cea mai extinsa grila de documentare – 20 canale (avem si toate cele 8 canale ale Discovery Networks), reusind astfel sa va aducem continut superb care sa va lumineze sarbatorile. De la 1
decembrie avem in grila Discovery ID, iar In premiera pentru Romania vom lansa Animal Planet HD.
sursa: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Speram ca in luna Decembrie sa fie si la FocusSat !
unii scot canale discovery , altii le baga ... bravo lor , amandorura
focus incepe sa dea ceata, daca ar prelua canalele digisport in reteaua focus ar fi un serviciu complet, mai vedem poate o fuziune
Sa lansat,se deschide la voi cu cardul Focussat ?Quote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Io incă mă zbat sa activez cardul ...
Pai spune datele, ca eu nu gasesc niciunul codat conax b02
Inca nu a trecut la caid b02 .