Domnilor, o tineti tot inainte cu subiectul asta. Mi se pare o mare tampenie !
Cati dintre voi il cunoasteti pe mihaip personal ca sa tot veniti cu acuzatii de 2 lei. Ei eu il conosc personal, si va asigur ca orice informatie va ofera o face din mare pasiune pentru acest domeniu la fel ca noi toti. Legat de interese financiare exclus, are suficieni bani sa-si cumpere toate receptoare cate aveti voi impreuna.
La fel ca si voi la inceput am citit posturile de pe aici cu mare atentie. Cele mai pertinente si complete prezentari pe forum le facea si atunci mihaip. Cand am vazut ca omul e din Cluj la fel ca si mine l-am cautat pe forum si l-amrugat sa vina la mine acasa sa ma ajute. Este un om extraordinar cu un suflet mare care a ajutat pe toata lumea care a avut nevoie.
Ceea ce ati facut voi este o gafa de debutanti ! Nu pot sa numesc altfel persoanele care nu stiu ce este CCcam sau dreambox.
Si eu am luat la inceput ipbox pentru initiere si nu am regretat deloc. Recunosc ca am fost tentat de pretul de achizitie, aproape jumatate de dream 800, in perioada de pionierat a lui dream 800 cand aveau multe probleme(al meu a crapat de 2 ori dupa achizitie). Si acum ma gandesc cate satifactii am avut cu acel receptor(ipbox), mai ales ca mesteream zilnic cateva ore la el !
Bineinteles ca ulterior dupa ce am invatat tot ce trebuie am trecut la dreambox, linuxpc, si cel mai recent la VU+.
Fiti barbati si recunoasteti tampenia ce ati facut-o, iar data viitoare ganditi de doua ori, si puneti nitel mana pe carte!