2.95 nu face AU la gigi.Quote:
Originally Posted by Sedan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
AU nu se poate pune in key, tre sa fie in partea soft.
Printable View
2.95 nu face AU la gigi.Quote:
Originally Posted by Sedan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
AU nu se poate pune in key, tre sa fie in partea soft.
Asta am inteles, dar nu mai trebuie adaugat ceva in softcam ca sa stie softul sa faca AU?Quote:
Originally Posted by sorin8m [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am mai zis odata si o sa repet.Quote:
Echo nu poate face AU pana cand nu se rezolva partea de soft. In chei nu se poate pune AU.
Gata, merge si la mine gigi, pana la urma am reusit sa pacalesc receptorul si am bagat keyle in locul altui pachet de canale la care nu ajungeam oricum
Multumesc celor care au incercat sa ma ajute:cheers:
Si atunci care e deosebirea intre 2.92 si 2.95 ?
Mai bine raminem la 2.92 pt ca putem baga key !!!
Eu am gasit o versiune 2.92 (1) release.Are mai multe facilitati la key fata de 2.95. O pun pe upload.Mi se pare destul de completa.Quote:
Originally Posted by nucutza [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Trimite-mi si mie te rog pe mail . Se pare ca ne intoarcem la versiunea 2.92.Quote:
Originally Posted by dudusaltan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] . Mersi.
Later edit: Am luat-o de pe upload. Unde ai gasit-o?
ce aduce nou? sau ce aduce in plus? un pic de info pls :DQuote:
Originally Posted by dudusaltan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am gasit-o aici:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pe upload.Are ceva in plus in zona keylor.Nu face au pe gigi.Dupa ce o instalati puneti manual keyle.
sal poate confirma cineva mai face au gigi pe 791?
Am mai zis si repet. Nu merge.Quote:
Originally Posted by painluck [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
am rezolvat merge si bineinteles si gigi au. incearca cu echolite 0809 la mine mergeQuote:
Originally Posted by sorin8m [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Hahahaha, pai bine ai bagat cheile, dar nu inseamna ca face au.Quote:
Originally Posted by painluck [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Mosu, vom vedea cand se vor schimba cheile.Quote:
Mai ales daca e vorba de 2.95 atunci nici nu discut.
Nu mai induceti in eroare alti oameni fara rost. Inca nu a aparut soft corespunzator. Alte receptoare fac AU dar echo nu face.
nu incerc sa induc pe nimeni in eroare am mai spus am pe 791 softul 2.95 pus prin usb si keya echolite 0809 prin rs232 si merge .in materie de satelit sigur nu ma pot compara cu tine eu sint nou in acest domeniu si nu vreau sa jignesc pe nimeni am si eu o virsta si nu imi arde de bataie de joc.inca odata imi cer scuzeQuote: