Pe crosat a aparut soft nou; v3.03_7x1.rar v3.03 .....nu am testat...nu am 791. Pe satweb.org vad ca nu a fost postat.
Printable View
Pe crosat a aparut soft nou; v3.03_7x1.rar v3.03 .....nu am testat...nu am 791. Pe satweb.org vad ca nu a fost postat.
suntem pe drumul cel bun sau este din ce in ce mai rau :lol: apar softurile pe banda rulanta si ce aduc nou :lol:Quote:
Originally Posted by zappa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
faptul ca la versiune scrie 3.03 ,nu?Quote:
Originally Posted by stargate [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:))
nu am descoperit nimic deocamdata ,poate e ceva legat de intunecarea de la 1W sau de la D+care incepe sa fie tot mai negru
PS: face Au la TP$ si Prem!er
aceleasi probleme legate de alimentarea monturi -lnb ( eu cred ca optiunea sa tai alimentarea lnb din meniu este o gluma buna ) au face doar pe tps am stat cca 5 si pe d+ si pe premiere si intuneric total , de gigi nici nu se pune problema ( cred ca nici sa ne gandim sa avem cumva au pe echo ) .
face pe premier 11720 H 27500Quote:
Originally Posted by stargate [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
stai putin si deschide
pe D nu mai stiu pe care frecventa face
eu puneam pe desene animate si deschidea dar de cateva zile a trecut la nagra 3
poate si tu ai lasat pe D tot pe un post care e pe nagra 3
Fanta tv nimic,intuneric.
a trecut pe AC6 :!: (new version of nagra 2), pe AZBOX e ok deja. rabdare, trebe sa apara....Quote:
Originally Posted by apollo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pe 3.04 nu imi mai da frecventele corect. Sunt puse haotic si nici macar nu corespund cu ce e pe satelit. Acum am dat factory reset sa scap de urme. Softurile astea nu mai au noima.
cel mai bine pui o lista de canale pe care in prealabil .... o dai jos inainte sa pui un nou soft .Quote:
Originally Posted by skycleaner [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
E cea mai sigura solutie
PS: tot inainte de a pune soft nou da un factory reset ,nu dupa
Lumina pe djiji :clap:
Intr-adevar...
cine doreste softcam gigi pm
De aici lumina pt.jiji [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
am si eu o nelamurire
intre 771 si 791 singura dif e de card reader?
deci daca eu n-am oricum de gand sa folosesc cartele, atunci e ok si 771?
si softul e identic ca cel de pe 791?
updatarea se poate face in 771 prin usb, nu?
multumesc
Exact! Poti folosi si softul de pe 791, merge si updatare prin usb!Quote:
Originally Posted by dannielghi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]