S-a rezolvat cu o noua rescanare . Daca vor introduce si ceva programe romanesti vor fi cei mai tari .
Printable View
S-a rezolvat cu o noua rescanare . Daca vor introduce si ceva programe romanesti vor fi cei mai tari .
In logica actuala, dupa care s-au ghidat, ar trebui sa urmeze MTV si Animal PL. Din pacate, cam astea ar mai fi din cele existente, plus Eurosport, dar care e pe un spot slab si nu poate fi receptionat. Poate il muta. Dificultatea (bani de transponder) este cu canalele care nu exista deja pe satelit. Daca baga si cele 4 Ro + Eurosporturile va deveni clar prima optiune pentru cei ce se vor abona. Sa faca un pack ca lumea de HD, pe bani (nu degeaba) si cine doreste, plateste si poate viziona
Ar mai fi BBC HD ,un canal cu documentare extraordinare marca BBC . Trebuie sa investeasca intr.un transponder cei de la UPC Romania,altfel nu vad cum.
Sper sa fie baieti destepti si sa faca asa cum zici tu, ca s-ar gasi clienti platitori. Eurosporturi HD si cele romanesti HD ar suna bine in grila.Quote:
Originally Posted by lao [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Asta cu Eurosport HD cred ca se va rezolva usor, citisem mai devreme pe un alt forum ca in primavara 2012 Eurosport se va muta cu transmisia de pe HotBird pe Thor...
Mai greu va fi, asa cum spunea "cineva" mai sus, cu urcarea pe satelit a pack-ului HD ro, ca trebuie bani pt asta...
Incepand de azi reincarcarea electronica se regaseste si in toate benzinariile OMV-Petrom
Am gasit un nou canal intre posturiile EEs si daca nu ma insel se deschide cu focus card. Ren Tv vorbesc in rusa, la audio apare romana.
12456.00MHz, pol.V SR:28000 FEC:7/8
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Se dschide cu card focussat moldova eventual.
Pachetul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] contine HBO ? sau trebuie activat aparte, in cazul meu cu activarea pachetului total hbo ro nu fuctioneaza nu a facut up sau nu este in acest pachet ?
Da, [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] este compus din Familia, Mozaic, Cinema, si Sport. In pachetul Cinema este HBO, HBO Comedy, Cinemax si Cinemax2, lasa mai mult sa faca AU corect pe canalul respectiv si va merge.
A plecat in cam conax
la mine astazi de ex. nu vrea sa faca update
ma rog nu am bagat in boxa orig.-
La mine a facut in Scam 3.60.
eu pina acuma am facut de obicei cu AlphaCrypt modul
mergea foarte bine
rar am facut cu 358
Si la mine a facut update la pachetul HBO mai greu ca de obicei. A trebuit sa las vreo 5 min scam-ul pt update