Quote:
"Inregistrarea contestată conţine elemente de editare competerizată in sensul alterării integrităţii, nu este autentică şi nici nu reprezintă o copie realizată cu acurateţe a unei inregistrări autentice"
Ce inseamna "editare competerizată in sensul alterării integrităţii"?Trucaj sau de fapt lipsa unor cadre?De ce nu face toate paginile publice?Unde se refera la trucaj in ce a citit el acolo?In rest ca nu e autentica si ca e de fapt copia unei copii e o concluzie jenanta la care se si astepta Basarica.
Quote:
"Institutul Naţional de Expertiză Criminalistică nu ne-a solicitat, in ultimele zile, suportul electronic pe care noi am avut in faza iniţială această imagine. S-a spus acum că expertiza s-a făcut pe o copie fidelă a ceea ce noi am difuzat", a spus, in replică, Alecu Racoviceanu, directorul ziarului "Gardianul", la Realitatea TV.
Mai mult, spune jurnalistul, "nu este vorba de o expertiză, ci de o analiză făcută pe nişte imagini pe care nu le cunosc".
"Imaginile puse pe site nu mi-au fost solicitate de experţii acestei instituţii", incheie jurnalistul.