Re: Echolite 791 softuri-discutii!
Quote:
de astazi mai mult de jumatate din programele de la boom nu-mi mai merg pe eco. am mesajul ,,codat,,! pe cosship merg ok.
au umblat ei pe la butoane sau este ceva de la mine am v 3..01
poate sa verifice cineva?
fa tu proba cu o varianta mai veche 2.98, 2.99 ,dar puse peste 2.92 si vezi daca e problema de soft sau nu ,desi cred ca mai mult ca sigur asa e
spaniolul poti incerca tu pe eco sa vezi daca ai aceleasi probleme la boom!
care mai are probleme de semnal pe Intelsat 10?? eu unu sunt disperat...zau.
Quote:
care mai are probleme de semnal pe Intelsat 10?? eu unu sunt disperat...zau.
Eu nu am ,dar al meu este dsb790.
iNCEP SA AM NISTE DUBI LA NOILE VERSIUNI DE SOFT CARE APAR,MA MAI DOCUMENTEZ.:oops:
Un SFAT;
Nu mai schimbati softurile intre ele pe premiza ca a a parut nu stiu ce versiune cu nu stiu ce culori la meniu si nu stiu ce program in plus fata de anterioara,alegeti-va un soft care sa corespunda cerintelor voastre in privinta decodarii,altfel pot aparea probleme majore;de la nedeschiderea unor canale cu toate ca aveti keyle buna pana la JTAG sau eventual la gunoi,nu cred ca exista macar unul dintre voi ce isi pune un soft pe baza culorilor meniului sau a unei facilitati pe care o folositi din joi in paste!
Pe Echolite DSB 790 softul merge perfect, nu am intreruperi pe Intelsat, insa la inchiderea receptorului sistemul ramane alimentat (desi pe TV nu mai exista semnal).
Recomand celor ce au probleme sa instaleze un soft anterior (ex. 2.83) si apoi sa treaca succesiv la softul dorit.
Sa auzim numai de bine !
Eu am 790 cu soft 2.98 si merge de rupe. Nu am motiv sa-l schimb....momentan. Daca nu vreau sa mai alimenteze hh-ul il scot din priza. Simplu.
2.92 peste care am venit cu v3, totusi are cateva buguri cand incerci sa stergi anumite programe din lista daca sunt mai multe se restarteaza, am avut ceva probleme cu setarea diseq 1.2 a celor 6 sateliti setati dar a luato pana la urma.
testat noul 3.02 si cu acest soft nu am semnal , sa fie un caz singular la mine sau softurile chiar sunt aruncate pe siteuri fara a fi testate .
Quote:
testat noul 3.02 si cu acest soft nu am semnal , sa fie un caz singular la mine sau softurile chiar sunt aruncate pe siteuri fara a fi testate .
Din Menu 9231 pune emm Standby pe Enable si o sa apara tensiunea pe LNB.
Quote:
Din Menu 9231 pune emm Standby pe Enable si o sa apara tensiunea pe LNB.
mersi si care este rostul acestei optiuni ca eu nu inteleg
Quote:
mersi si care este rostul acestei optiuni ca eu nu inteleg
Vor sa faca selectarea manuala a LNB ON/OFF in standby dar se pare ca nu le prea reuseste.
Quote:
Vor sa faca selectarea manuala a LNB ON/OFF in standby dar se pare ca nu le prea reuseste.
pai este mai practic sa opresti receptorul din butonul general decat sa te plimbi prin meniu :)
Daca tot se vine cu versiuni noi de soft pe banda rulanta de ce nu vin si cu o imbunatatire a versiunilor de decriptare cum ar fi ( seca 2 sau irdeto 2) sau are asa ceva si nu stiu eu?