-
-
@mirel
cardurile de la boom de pe care a mers erau asa numitele mastercard, nu stiu la ce te referi tu cu hendleri,dar daca e vorba de vinzatori asa ceva nu au fost la boom. Erau carduri neimperecheate si asa au ramas pina la final . Carduri de service nu au existat pentru ca receptoarele nu se reparau . Ca Piciu a avut un card boom cu modul nds si cardul nu era imperecheat ,a fost norocul lui ,cum l-a obtinut nu e treaba mea . Exista mastercarduri si la dolce si le numeri pe mai mult de 3 degete de la o mina,asa cam pe vreo 10 degete. Iar de acces in baza de date nu poate fi vorba ,toate informatiile sint pe serverele de la londra si se vede imediat ce ai accesat . Oricum nu prea poti sa vezi multe informatii iar ca sa vezi trebuie sa justifici motivul pentru care vrei sa vezi anumite informatii ,cu mailuri si detaliat problema si daca e justificat ti se permite sa vezi ce te intereseaza.
-
mastercard, hendler, servicecard..sau cum s-or numii.. acelasi drac..oricum asta era ideea: neimperecheate (Piciu nu a avut modul, cardu a mers normal direct in stb,oscam)...dar la dolce nu are de-a face imperecherea cu functionarea in share...cum am spus, problema imperecherii e rezovata...si ca sa fiu mai exact, la cei citiva provideri nds, care nu merg in share dsmart, dolce, totaltv si care mai sint, problema e ca sint citeva instructiuni noi la card, despre care nu se stie nimic, absolut nimic!
nu cred ca ar trebuii sa intru mai mult in amanunte aici... chiar daca ai avea acces la baza de date, nu te ajuta la nimic...
parerea mea e ca, daca nu transpira ceva din interior, nici o sansa la orizont... s-au facut multe studii, s-au tras multe concluzii...s-au postat multe kkturi dar si ceva adevaruri, prea putine... multi vorbesc, putini "stie" :)
-
daca prezinta interes pentru un pachet se gasesc rezolvari,
vezi sky it care au tot incercat blocari ale sharingului prin cateva miscari si nu a durat mult pana au rezolvat baietii destepti problema
deci si la restul nds se poate da de cap doar sa prezinte interes pachetul
ca doar la nagra 2 nu a fost interesant pachetul "digi" ci "premiere" si "D+", dar cum digi a fost tot n2 s-au trezit romanasii cu "placinta" gratuita si astfel au vazut gratis vreo 5 ani
in cocluzie cred ca dolce o sa mai mearga in share atunci cand si sky it o sa faca schimbarile de la dolce si "baietii" o sa se ocupe de problema
-
adevarat graiesti... poate daca gindim in perspectiva, aceasta codare nds de la dolce poate fii doar un test... pentru "contractele" viitoare cu alti mari provideri... atunci se pune cu totul altfel problema... dar acum, in timpul actual...fara transpiratie nu avem distractie!... :)
-
Păi din cate am auzit eu, Boom a fost primul (sau printre primii) DTH care a introdus această versiune de Videoguard şi a primit-o gratis de la NDS cu scopul de a-i dovedi eficienţa. Licenţa de la NDS a cantărit destul de greu cand Dolce a decis să cumpere Boom, căci astfel sa ales şi el cu o versiune nouă de Videoguard, care mai mult ca sigur este cea mai scumpă momentan pe piaţa sistemelor de codare. Cand va fi adoptată şi de Sky atunci interesul pentru studierea sistemului va creşte vertiginos.
-
ngs
imperecherea dupa chip id s-a putut face de la a 4 sau a 5-a versiune de soft pentru receptorul boom. Miscarea a fost facuta mai repede la boom pentru ca cineva a scris pe un forum ca jumatate din abonatii boom au cardurile puse in alte receptoare si de asta merge foarte bine in sharng. Ca urmare la vreo 3-4 saptamini dupa ce a postat treaba asta au inceput sa apara primele mesaje cu "eroare 3" si s-a terminat . Nbs-ul nu da nimic gratis ,prin contract ai asigurate updateuri si intretinere sistemului pe perioada cit folosesti sistemul lor, bineinteles cu plata. Si ca noutate nu prea imbucuratoare le receptoarele de sky nu mai apare boxid .
-
Merge si sly si dolce in share ...dar pana acum (de cand e intuneric) preturile pt tunning erau piperate rau:sly cd(1000 oiro) si dolcele 500.
De craciun patch-ul pt sly va fi implementat si in oscamul public(daca nu se razgandesc baietii) si sper sa pun si pt dolce ceva oricum nu le da nimeni $$ pt asa ceva
-
-
Probabil e vorba de caid 09cd
-
Salutare,
de atat timp nimic nou ? In lupta asta se pare ca oscam s-a dat la o parte, si este mare pacat. Cel mai probabil un nou *cam o sa apara la orizont pe bani grei, closed surces, cu vpn-uri si tot felul de figuri cu conectari dinamice & co. Oricum o sa exista "contratacuri" si din din partea celor multi :) . Imi pare rau numai ca nu o sa avem timp sa le privim pe toate. Apropo 999x nu a fost si la astia gen Dolce ? :)
-
Pai am spus mai sus ca sly HD(09cd) e in genul dolce acum si merg ambele in share(cu oscam) dar nu la noi :)
Dolce tot timpul a mers....dar erau doar 2,3 in ro care aveau asa ceva.
-
Au mers carduri demo, din cele pentru module CI NDS la dolce.
Asa mergeau si unele de la Boom.
Acele carduri mergeau direct in orice versiune de oscam.
Cei care se laudau ca au facut si au dres .... si lor le merge in share .... minteau cu nerusinare.
Aveau carduri demo!
-
am incercat sa cumpar de la toti producatorii CI NDS. niciunul nu vinde, direct la consumator, doar la distribuitor de semnal
CI NDS sunt apoi particurizate de acesta pe ATR lor. fiecare provider incearca sa detina controlul maxim, la aparatura, si consumerul sa nu ajunga sa se joace,sa testeze si sa poata pune pe piata scripturi piratate de la ei.
Cardul demo- se obtine, prin rescrierea Rom in vers simplificata, dar si acest lucru este departe pentru multa lume.
atentie, exista carduri, cu raspuns pozitiv, si se pare ca cardul de dolce are raspuns "invers" ,....se mai gaseste documetatie pe net in acest sens
-
cine are un CAM CI , imprumut { maxim 14 zile imi trebuie }, pentru teste, este bine venit.
mesaj pe PM, nu pe forum
-
...si cam ce ai vrea sa testezi? sa vezi daca merge? fii mai explicit ...
-
orice box NDS din lumea asta are un IRD si un BOXkey
idem va avea si acest CAM , care este versiunea simplificata la un box.
cu siguranta, CAM nu va deschide cardul meu, deoarece acesta este deja imprecheat cu un box Kaon.
daca comunicarea este CI , mai exista o sansa, daca este CI + ....atunci la revederchi
aceste CAM se folosesc pentru statiile de retransmisie, cu modulatoare - pentru distributia pe cablu,.....
pot fi consumer - pentru 1 PID
sau profesionale pana la 8 PID simultan !!!!
---------- Post added at 21:51 ---------- Previous post was at 21:42 ----------
mirel;
multumit de raspunsuri???
cine are ceva de spus, concret,si la subiect , ma poate contacta pe PM
in rest nu deranjati, degeaba , multumesc
-
...studiaza D3 74...ambele..len 16 si len 26...lasa ird si boxkey...si in alta ordine de idei, cum de ti-a dat prin cap sa postezi public o "cerere de imprumut" pt asa ceva?..
PS: dislikeul ala nu-si are rostul...ca te-am intrebat frumos ce vrei sa faci cu ea? tztztzt....
-
mai "usere" polimer....itzi plac dislaicurile? sau intrii aici sa faci valuri dupa 5 postari?...sau esti vreo clona miniera de vii sa dai cu tirnacopul....
PS: scuze de offtopic...
-
Iarta-l ca nu stie ce .... zice si ce face.
-
Miroase a fructe de padure si a ...enterprise :)