Confirm. Functioneaza, deschide si are si sunet :)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Confirm. Functioneaza, deschide si are si sunet :)
De antene ce se mai aude mai iasa de la focussat ?
Dar OTV HD 3D cand se lanseaza ? .....sau DARING TV e suficient pentru campania asta electorala ? :agresiv:
... cine are ideie cum se prinde in sudul danemarcei ?
vreau sa le fac cadou unor prieteni , un receptor ...
sa vada programele Romanesti .....
multzam mult
Canalul maghiar M1 a fost scos din pachetul Panonia pe perioada Campionatului European de Fotbal si a Jocurilor Olimpice, drepturile de retransmisie a acestora fiind cumparate doar pentru teritoriul Ungariei.
Canalul va fi reintrodus in grila Focus Sat imediat ce aceste competitii sportive s-au incheiat.
comunicat [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
foarte corect...parca digi a uitat niste canale maghiare sa le scoata:)
Poate vrei sa zici legal! Daca erai maghiar si alea erau canalele tale de baza? Mai era corect?
Asta e de fapt problema TV M1, daca stie ca cumpara drepturi limitate pentru o anumita tara, de ce da drept de retransmisie providerilor din alte tari?!!
Digi poate are 4 c... :)
M1 este echivalentul TVR1,adică e post national ?
Afirmativ.
Parca au si Formula 1?Stiu ca a fost scandal legat de asta pe vremuri la digi.
Posibil sa difuzeze si olimpiada,dar de pare ca sunt probleme doar cand se sesizeaza cineva legat de drepturile astea.
posibil sa se fi sesizat cineva care pune pe gogosi zahar ..:) [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Da, m1 transmite si F1 si vor transmite si Olimpiada.
offtopic
Pe perioada olimpiadei va functiona si postul m3D care va transmite in format 3D. Din informatiile pe care le am, postul va fi retransmis doar de de cei de la MinDig TV - terestru.
Pai atunci sa reclame si ZDF. Si feedurile de pe satelit care dau meciuri FTA .
pai eu din ce imi aduc aminte parca maghiari au urlat ca digi transmite in continuare fara a avea aceste drepturi....dar digi nu batman batmanQuote:
Originally Posted by lao [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
poate gresesc....ca nu prea ma intereseaza aceasta problema
acum sa fim seriosi si sa gandim logic....aceaste pachete maghiar au aavut un scop bine determinat,acela de a strange abonati din partea acestei etni.....ce a ce nu prea stiu sa se intample prin alte parti adica sa se faca pachete speciale ptr etni
esti maghiar vrei programe unguresti,solutii ar fi asa:
pui o parabola si e ok
esti aproape de granita...iaca o antena terestra
sau te muti in ungaria
nu sant anti maghiar dar hai sa fim un pic seriosi...traiesti unde traiesti si te multumesti cu ce ti se ofera
ia sa i fut eu in gura pe italineni astia de ce nu transmit progreame romanesti,ca har domnului sant mai multi romani decat italieni
este un program sau doua...labareli....dar cred ca sant transmisi pirat
Nemtii de la netcologne, de la cine am eu cablu`, au pachete: turcesti (chiar trei la numar - baza - extra - fotbal), italienesti, rusesti, sarbe, grecesti, spaniol/portugal, arabe.
asa...tu la dth urile romanesti ce alte etni mai vezi?sau ce alta etnie are pachet?
te rog
Cu scuzele de rigoare, netcologne este cablist, nu este dth.
Eu am postat sa iti fac pofta la "umplutul frigiderului cu carne" la providerii tai din Italia :)
da stiu stai linistit:)
nu am raspuns cu rautate...scuze daca ai inteles asa:)
stiu si de netcologne:)
pe cablu se poate face ce se vrea...depinde de fiecare regiune in parte cum isi atrage clienti ca acolo si nu numai nu exista numa o singura firma de cablu
dar cum e in ro si cu cablu...doar unu singur..iar ne spargem oulele
Pe sat emite fiecare ce stie ca se vinde,e treaba lor si alegerea lor.Daca au abonati tin programele alea,daca nu le scot.
E greu cu incalceala legata de drepturile de difuzare iar chestia asta cu M1 pentru a doua oara e posibil sa fie o "dare in gat" din partea TVR,parca tot ei erau cu Formula 1 cand au mai fost discutii.Altcineva nu vad sa aiba interes,Dolce prea putin.Asta e,se poarta si astfel de "lupte" in media.
PS: Cel putin cei de la Focus au bunul simt sa anunte ce se intampla.
M1 merge pe dolce acum bine mersi.
Era un meci...
Sent from my GT-I9100