-
testele s-a facut facand zapiing prin meniuri si prin programe
test facut cu oscam-svn4799-SH4-DVBAPI-DEFAULT-WEBIF : doar client oscam cu 4 linii C
CPU: 62% usr 27% sys 0% nice 9% idle 0% io 0% irq 0% softirq
test facut cu oscam-svn4638-SH4-DVBAPI-DEFAULT-WEBIF : doar client oscam cu 4 linii C
CPU: 19% usr 31% sys 0% nice 48% idle 0% io 0% irq 0% softirq
se pare ca noile variante de oscam omoara procesorul si nu memoria ram :(
-
Vreo noutate despre emu pentru ccw, biss si viacces la spark ?
-
vedeti ca de la ver 47xx oscamul baga in lista de caid-uri cu un hop in plus fata da cum era pana la 46xx deci are de gestionat mai multe caid-uri de aici si o crester de procesor.Se poate reveni la acelasi numar de caid ,implicit de maxhop cu comanda cccmaxhop la fiecare reader in parte ,se scade cifra care o aveti-1 .
-
in cazul meu nu se pune ca aveam restrictionat hop din serverul cccam :)
-
sal
am observat ca cateodata alienul uita de telecomanda dar se pare ca nu e asa cel putin eu asa zic de fiecare data am miscat beteriile in telecomanda si isi revenea..... am observat ca au mai fost cazuri deci solutia cea mai simpla misti un pic bateriile si vede telecomanda :cool2:
-
ehe ... ce rezolvare ingenioasa :) baga un telnet apoi un zapping prin meniu sau canale si sa vezi nene ce calare sta spark pe procesor :( asta cu oscam bineinteles dar ultimile versiuni
-
eu am dat cu telnet si cu oscam porinit imi ia Cpu 5 sau 6% iar daca dau si zaping undeva la 7 12 % insa nu am decat 2 lini :)
-
asa o fi ... la mine altul este rezultatul , oricum am abandonat spark in favoarea enigma2 cu mult superioara
-
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
da la mie asa arata si cu ultima versiune de oscam 4773 pe viitor o sa trec si eu la enigma insa deocamdata imi place sparkul :)
-
Incercati un oscam pe la svn4750 ..inainte de-ai aduce baietii "imbunatatiri" ...
-
-
Nici o solutie pentru a deschide cu key b..s , na...ra , via..s ,ccw pe spark ?
-
-
@stargate daca stii ceva pe tema asta spune-mi si mie te rog ca nu vreau sa deranjez maestrul @Zildan cu asa ceva . Maestrul mia spus sa folosesc mgcamd dar nu deschide key b..s , na...ra , via..s ,ccw pe spark dar merg ird...to , crip..o si media...rd asta cind activez mcas.stripped dar cind activez mgcamd nimic .
Multumesc pentru ajutor .
-
Pe sparkfans.net a aparut un nou plugin (2011.03.02) care are in plus suport Cccam 214. A testat cineva?
-
It is cccam for Katherine and is not real but works.
-
sal
si fata de oscam cum este ? e mai bun cumva ?
-
Oscam work better i think it is mgcamd(processed).
-
atunci raman tot pe oscam :)
-
Bună
@MaximusFBI cred că trebuie să ne orientăm spre alte receptoare mult mai ieftine care au si softcam key si pentru celelalte norme.Această conservă nu va deschide niciodată așa ceva si asta sa văzut de la bun inceput.