@zmeura. Modelul HSS5160 nu are display.
Am schimbat condensatorii C23 si C24 la indrumarea lui bonou2 dar tot nu merge.
Printable View
@zmeura. Modelul HSS5160 nu are display.
Am schimbat condensatorii C23 si C24 la indrumarea lui bonou2 dar tot nu merge.
Am reusit sa repar aparatul.
Condensatorii C330 si C501 de pe sursa erau devina.
Multumesc pentru ajutorul acordat.
despre digisport 3 ce se mai aude? n-am vazut sa apara pe undeva desi a fost anuntat cu surle si trambite acu cateva saptamani...
pai a aparut in sambata aia.....dar virtual numa...ciudat,eu il vad,concentreaza te si tu bine si vei reusi
acu parca-l vad si eu , da tre sa ma uit dintr-un unghi mai ciudat :)
Se intampla ceva cu SuperOne, nu mai deschide din carduri normale
Se pare ca este de la ei nici la mine nu mai deschide in recul original
Da, nu mai deschide nicaieri, cica nici pe cablu...
Totusi unii au lumina, daca intelegeti ce vreau sa zic....
In urma convorbiri cu cineva din call center, in conformitate cu modificarile aduse de CNA programele pentru adulti vor fi difuzate doar dupa ora 1 noaptea! Asa ca nu are ce sa mai deschida pe timp de zi....
vai de mama noastra......mare prostie circula in creierasu nostru(lor)
---------- Post added at 10:44 ---------- Previous post was at 10:38 ----------
apropo,cum ramane cu plata?
Deci daca,
atunci de ce chiar acum emite niste filme ... Si de ce pe pocus nu e restrictie?!Quote:
programele pentru adulti vor fi difuzate doar dupa ora 1 noaptea
Fac un printscreen, dar nu cred ca pot sa-l pun aici
PS De dimineata ba mergea, ba nu (mi-a zis un prieten). Mai degraba fac niste teste, poate se pregateste ceva...
Am sunat, am intrebat si v.am dat raspunsul operatorei de la callcenter restul sunt fantezii erotice.... Sunati si voi daca aveti Digi...
Bineinteles ca nu ce ai scris tu poate fi pus la indoiala, ci ce a binevoit operatoarea sa spuna.
Nu exista decizie CNA recenta care sa modifice vechile reglementari
Deci aia e pentru analogic, ceeace a zis operatoarea.Quote:
ART. 23
(1) Producţiile audiovizuale prevăzute la art. 18 lit. f) nu vor fi difuzate sau retransmise de radiodifuzori aflaţi sub jurisdicţia Romaniei.
(2) Retransmisia de către distribuitorii de servicii a producţiilor audiovizuale din categoria celor prevăzute la art. 18 lit. f) este permisă numai cu respectarea condiţiilor prevăzute la alin. (3) şi (5), in cazul retransmisiei de tip analogic, respectiv la alin. (4) şi (5), in cazul retransmisiei de tip digital.
(3) Producţiile audiovizuale prevăzute la art. 18 lit. f) pot fi retransmise analogic numai in intervalul orar 1,00 - 5,00, codat şi in cadrul pachetelor opţionale,
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Deci avem asa: Eu abonat Digi Satelit deci sistem digital nu analogic, program Super One Nota 10, raspuns operatoare : programul va fi functional doar intre ora 1-5 potrivit CNA.
Eu trebuie sa trag concluzia ca unii din voi dau cu presupusu , nu sunt abonatii Digi, nu au pachetul Extra si nu au cu ce sa sune la callcenter...
Da, eu am extra1,am sunat la ei,si acelasi raspuns , transmisie 1-5 si am zis ca la unii cum merge non stop, vazand eu la mine hop1,2 bineinteles nu am zis de sharing.A raspuns ; Sa-i dau numele respectivului. asa ca ceva cred ca e la mijloc.