Multumec pentru reply!
Sa vad acum unde il gasesc pe stoc.
Printable View
Multumec pentru reply!
Sa vad acum unde il gasesc pe stoc.
zic si eu ... nu ar fi util ca in False Standby sa se opreasca si alimentarea LNB-ului sa poti folosi si loop , am incercat sa pun dm500 in loop cu Alien si din pacate Alien tine diseqc ocupat :( . am facut update la noua versiune de soft , nu am observat modificari notabile in functionare ... mai testam .Quote:
Originally Posted by mihaip [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@ badeaghio
si eu confirm ca merge OK cu diseq 10/1. Mai mult, eu folosesc in serie cu 10/1 unele de 4/1 norma 2.0. Merg OK, atenuarea suplimentara este insesizabila la quality, apare doar la level. Desigur daca ai TP-uri mai slabe, nivelul de semnal poate deveni o problema.
---------- Post added at 16:32 ---------- Previous post was at 16:29 ----------
@ badeaghio
eu am luat diseq 10/1 saptamana trecuta de la elstar. Cel putin acolo am gasit la un pret foarte bun.
@stargate --- ideea de a pune in loop dupa Alien ceva ... mi se pare riscanta ! orice incident electric
ar putea praji unul din tunnere sau chiar amindoua ... personal nu m-as risca ! am facut-o cindva
si era sa ramin fara DM500 ... Tinerea sub tensiune a LNB ar putea avea importanta daca se face un
update de card local ...
am renuntat la ideie ... ramane sa mut un corp de biblioteca sa ma pot lega la un alt cablu :cool2:
merge super bine extraterestrul are deja 35 de zile de cand nu a fost scos deloc de sub tensiune, si nici o blocare de soft nimik :clap:
te felicit , al meu are vre-o 20 de cand l-am pus in cutie dupa ce l-am butonat vre-24 de ore . astept un soft stabil si sa stie si server si apoi ma joc din nou pana atunci raman la colectia mea de vechituri care inca merge 2 dm 500 2 echolite toate in priza acum
softul este stabil si cu ajutorul oscam stie si server ... iar cu putina iscusinta jura parteneri ca au facut schimb cu server CCcam
scuze cand am spus stabil ma gandeam la viitorul 1.30 fara beta dupa cum vad ma ispitesti dar o sa incerc pana la urma intre mine si mine si dacae asa sa dus cu naftalina.
eu am facut upgrade la 1.30 si nu am observat vreo imbunatatire dar nici ceva rau ... banuiesc ca in 1.30 s-a implementat doar wireless fara alte noutati , asteptam sa vedem cu ce noutati mai ne "alimenteaza " si @mihaip
daca nu iti place spark te poti delecta cu e2 ... maestrul @zildan a facut minuni
- versiunea 1.30 este o Beta doar din punctul de vedere al suportului WiFi USB ...la care se mai lucreaza
- urmeaza curand o versiune noua de mediaplayer ... evident dupa 8 februarie !
- Oscam pluginul este periodic actualizat cu ultima versiune operationala ... tot ce se lucreaza la el acum
este pe linie de server Oscam si GBox ! primul perfect functional iar cel de-al doilea incurajator ca rezultate ...
- sesizarile de pe forum si nu numai ele au fost transmise echipei realizatoare
Va salut,
Citesc thread-ul acesta de la inceputul anului, de cand am intrat in febra cautarilor pentru un nou TV si un nou STB, pretabil noului TV. Amiko Alien-ul mi-a fost recomandat de un cunoscator, un avizat in domeniu, caruia ii multumesc pe aceasta cale.
De asemenea, vreau s-aduc multumiri user-ului mihaip pentru suportul personal oferit si pentru toata activitatea de pe acest forum si dedicatia pentru acest receiver.
Confirm functionalitatea desavarsita a micului Alien (chiar e mic ca dimensiuni in comparatie cu alte receivere), sunt multumit de achizitia facuta pentru, poate, cel mai bun raport pret/calitate.
Sunt convins ca lucrurile nu se vor opri aici, ca se continua dezvoltarea plugin-urilor pt Spark, dar si pentru o implementare de succes a E2.
Multumesc. Toate bune si un week-end placut!
bine ai venit in familie
filmbox family din pachetul cyfra+ are si subtitrare in romana , acum problema : in oscam cu aceiasi linie programul este deschis cu imagine e2 dar nu deschide cu imagine spark ... care sa fie smecheria ?
A testat cineva functia switches betwen TV and receiver mode( TV/sat).
Transforma cumva rec intr-un setobbox utilizabil pe reteaua cablu locala si daca da conexiunea in se face tot prin mufa satelit .