Trebuie sa ne rugam de ei sa schimbe keyle sa probam daca face au.
Printable View
Trebuie sa ne rugam de ei sa schimbe keyle sa probam daca face au.
O rugaminte va rog. Pe ce sisteme de codare face AU. Premiere, d+, Polsat, TPS, care din ele. Va multumesc.:tv:
nu trebuie sa schimbe ei cheile, schimbo tu, puneo gresita si vezi daca o gaseste pe aia bunaQuote:
Originally Posted by dudusaltan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Polsat-ul pe Polsat Sport 11158.00 VQuote:
Originally Posted by silvester [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
TPS-ul pe France 4 10873.00 V
Ai activat emulatorulQuote:
Originally Posted by stargate [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
MENU+8888
Keyle merg si la 7x0 si la 7x1.Quote:
Originally Posted by dudusaltan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
confirm face au la nenea gigi inclusiv subtritrare, tps ,c+,multivision etc.am si eu o intrebare pt sorin8m: te rog spune-mi si mie cum pot ordona programele in ordinea pe care o doresc si cum pot salva lista de programe pe pc.multumescQuote:
Originally Posted by sorin8m [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Interesanta informatie, alti ziceau ca nu face, eu inca nu am incercat. Lai pus pe un anumit transponder sau ...Quote:
Originally Posted by painluck [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pentru salvarie alistei de canale de pe 7x1 iti trebuie cnx uploader 8.1.24.05 findca versinuea HW este 24 la 7x1.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Daca face AU pe gigi, da-ne si noua key-urile sa vedem.Quote:
Originally Posted by painluck [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Mere jiji si restul ........ cu 2.95
Buna treaba facuta de Magic.
Cheers!!!
Merge, merge , bineinteles ca merge, ia schimba cheya buna cu una expirata in softcam sa vezi o gaseste softul singur? Faca AU?Quote:
Originally Posted by celenhein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
softul este 2.95 incarcat pe usb iar keya este echolite 0809 postata pe crosat pusa prin rs232 multa baftaQuote:
Originally Posted by Sedan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am incercat sa fac apdateul la 2.95 la un DSB690 respectand procedurile, dar ceva nu merge bine:
1. Softul se incarca100%, in proprietati spune ca este instalata v2.95, dar a aparut o problema cu imaginea pe ecran, unde nu este semnal sau este codat, in loc sa fie negru acum este verde (din cate i-mi aduc aminte parca a mai fost problema asta pe timpuri),
2. Cand intru in meniuri, tot ecranul este plina de purici si imaginea este stearsa
3. Pana la aceasta versiune de soft, cand faceam un apdate se stergeau toate datele din receptor(sateliti, canale, etc) si se instala noul soft.
Acum vad ca nu s-a sters nimic, canalele si sateliti care erau memorati sunt la locul lor
4. Am intrat in meniul de key sa vad daca este keya de gigi dar nu apare, am incercat sa pun softcam-ul din pachet, se incarca spune ca totul s-a terminat cu succes dar keyle tot nu apar si nici nu decodeaza
Inainte cand incercam sa pun un softcam, macar i-mi stergea toate keyle si lasa lista de key goala.:D
5. De decodat, decodeaza Premierele, dar si aici apare problema ca dupa un timp se codeaza si trebuie sa schimb canalul ca sa decodeze din nou, D+, TPS, cabo. Nu reusesc cu polsatul si gigi...
Aveti idee ce se intampla, a mai patit cineva treaba asta?
multumesc anticipat
Deci sa intelegem ca 2.95 face AU pe Jiji? E-adevarat ca de vreo 3 zile merge ceas Jiji(eu am vers 2.92), dar am inteles ca nu mai schimba key-le asa des, pt ca au probleme cu propriile receptoare care se blocheaza...
Pentru DYNGO:
Vezi ca ai pe crosat :green menu cnx_uptool.exe
This is tool for green menu
Am avut si eu problema asta mai demult si am reusit sa scap de meniu verde.
Problema apare tocmai datorita faptului ca 2.95 nu sterge toate datele din receptor.Pui softcamul din pachet si apoi Echolite0809.key tot de pe crosat si ai sa vezi ca merge gigi.