Merge hard disk extern, am incercat. Recomandarea mea e pana la 80 GB.
Nu cred ca e posibil redarea DivX. Eu ma multumesc cu un media player.
Printable View
Merge hard disk extern, am incercat. Recomandarea mea e pana la 80 GB.
Nu cred ca e posibil redarea DivX. Eu ma multumesc cu un media player.
Pana la urma orice este posibil. Daca nu stie DivX, se poate incerca implementarea acestuia din soft. Nici calculatorul nu stie DivX, dar cu decodorul soft, uite ca stie. Parerea mea este ca chip-ul de care spunea nucutza, este de fapt pentru citire DivX folosind partea hardware, si nu partea de soft. Daca se va folosi partea de soft, cred ca asta ar insemna ceva mai multa munca pentru procesorul receptorului, fata de cum ar fi, daca decodarea DivX, ar fi facuta de un cip.
ce sa bage saraci oameni in 2mb de memorie flash sa ne multumeasca :drinks:
ai dreptate azi am avut putin timp pt probe si am realizat ca nu ordidea era importanta ci faptul la acele softcamuri puse pe net pt care optiunea MK key updata nu genereaza ...rom_data_key (a doua fereastra ) probabil sunt cu alta extensie ,pe care nu o recunoaste 24Chedit 8.4 . In consecinta am modificat putin si postul pus de mine ieri...vezi mai josQuote:
Originally Posted by apollo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ma refer la fatul ca poate cei care pun softcamuri le salveaza cu un program care cred ca pune alta extensie sau folosesc alt windows ....am citit si eu ca apare extensia key scrisa cu "K" mare si nu cu "k" mic ceva de genul : softcam.key (am exagerat ca sa scot in evidenta la ce ma refer) si nu softcam.key
rezolvarea e sa deschideti softcamul si sa il mai salvati odata adaugand voi extensie " .key " si apoi merge transformat
v 3. 01 new
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
OK. Acum sa vad care e treaba. Au schimbat cumva astia norma e codare pentrui canalele C+ Comedy si Action al celor de la D+??? La mine nu mai merg si la info imi afiseaza doar MG/NAG
-aceeasi poveste si la mine , se pare ca e generala nu numai pe echo , nici pe SS2 nu merg. Ce o fi ?
Aha! Eu cred ca ne cam ardem la degete... Se inegreste ecranu baieti.
-mai adaugam la lista : TCM Moderno (11436 V).
la aceasta versiune la emu, menu 9231, nu se mai poate introduce serial box
acum apare standby emm enable , in locul rubricii setbox id si rubrica number a devenit activa.
dar vad ca poom merge fara sa mai introduci box id
despre ce sa fie vorba oare?
Face AU la TP$ +PREM!ER+D
,dar din cate am vazut pe 791 nu opreste tensiunea catre LNB cum am auzit
varianta oldmenu
poate incerc si newmenu maine
- ROM180 N3 ?Quote:
Originally Posted by skycleaner [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Apropo mai baieti am updatat la versiunea 3.0 si s-au acutizat intreruperile pe Intelsat 10... cade semnalul, probleme de soft sau LNB in curs de cadere libera???
Si eu am ver.3 si am intreruperi pe gigi ,ce drept rare dar sant,credem ca e numai la mine.:)
de astazi mai mult de jumatate din programele de la boom nu-mi mai merg pe eco. am mesajul ,,codat,,! pe cosship merg ok.
au umblat ei pe la butoane sau este ceva de la mine am v 3..01
am incercat si alte versiuni de soft v2.92 +v2,98 ,si o alta cartela , rescanare tp, acelasi rezultat
poate sa verifice cineva?