bine ai venit, si stai linistit aici incepatorii sunt tratati cu respect!
Printable View
bine ai venit, si stai linistit aici incepatorii sunt tratati cu respect!
Pentru ca oricine intra undeva trebuie sa salute, iata ca fac si eu acelasi lucru:buna ziua tuturor!:clap:
Eu sunt incepator in ceea ce priveste chestia cu satelitii dar imi place sa invat.Asa ca va rog sa aveti rabdare cu mine cand va plictisesc cu tot felul de intrebari.
Nu mai prea conteaza. Eu sunt undeva la granita intre Banat si Ardeal adica in judetul unde a luat fiinta neamul romanesc si anume Hunedoara. Am vazut scrisa deviza pe o bara de protectie la o masina si mi-a placut.Quote:
Originally Posted by laleauaneagra13 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Quote:
Originally Posted by mateda [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
bun venit!
dimpotriva,exprimarea e chiar frumoasa!
Bine ai venit!:)
:wellcome: :cheers:
Bun venit printre prieteni, ardelene!
salutari la toata lumea
nou in domeniu dar sper sa ma descurc
Salut si bine ai venit !
:wellcome: :wellcome::wellcome:Quote:
Originally Posted by dexterx [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
salut si bun venit!Quote:
Originally Posted by dexterx [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Bine ai venit:)
:wellcome:
bine ai venit
va salut pe toti! pentru admini, ma bucur ca existati si ca rulati un asemenea forum
succes!
salut la toata lumea!!!
bine ai venit,sper sa nu te plictis pe aici:wellcome:
Salutari si :wellcome:
Respecte!
Fii binevenit printre noi!
Bafta!
:wellcome:
O noapte faina!
Bine ai venit:wellcome:
:wellcome:Quote:
Originally Posted by plictis [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]