Categoric. Mi-aş dori să poată inchiria un transponder pe care să urce ProTV , Sport RO chiar şi TVR . Toate HD , desigur.
Personal cred că (deocamdată) FocusSat e cel mai atractiv DTH, mai ales că nu sunt direct interesat de fotbal.
Printable View
Categoric. Mi-aş dori să poată inchiria un transponder pe care să urce ProTV , Sport RO chiar şi TVR . Toate HD , desigur.
Personal cred că (deocamdată) FocusSat e cel mai atractiv DTH, mai ales că nu sunt direct interesat de fotbal.
Ți-aș da un like dar sunt pe tapatalk ;)Quote:
Originally Posted by zappa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Așa e,alții așteaptă să pice para mălăiață :)
Eu imi doresc doar HBO HD (si surorile lui, tot in HD), Eurosporturile HD, BBC HD si Animal Planet HD. Gunoaiele romanesti sunt neinteresante, nu le urmaresc nici din greseala.
Comunicat FocusSat !
Buna ziua,
Grila FocusSat se va imbunatati cu programele:
France 24 incepand de astazi, in pachetul Familia
si
Eurosport HD 1 & 2 din 08.06.2012 .
Toate cele bune,
Bravo Focus Sat :)
Posibil ca pana la toamna sa avem si HBO HD ! De ce nu si ...poate TVR HD, PRO TV HD, SPORT.RO HD si ce mai avem noi HD...
Nu prea cred ca vor inchiria un tp nou ptr HD.
Spune ca iti doresti Acasa HD. N-o mai da "dupa gard".Quote:
si ce mai avem noi HD...
Incet o sa devina cel mai atractiv DTH pe partea de satelit ... bravo lor .
Da imi doresc Acasa HD ca sa o vad pe Sclava Isaura HD :)Quote:
Originally Posted by zappa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Dacă mai ai puţină răbdare e posibil să o vezi pe sclava Isaura in 3D
Astepti degeaba. Joaca acum in telenovele pe hustler 3d hd.Quote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Aha.....deci ea era aseara pe HUSTLER HD3D.....era putin prajita , o fi fost de la solar?
Parerea mea este total diferita. Si spun astea inspirandu-ma de la ceea ce se intampla in Spania, probabil si in alte tari. FocusSat vrea sa urce cat mai multe canale, hd si nu numai, pentru ai creste pretul de vanzare. Si mai cred ca Dolce va cumpara FocusSat, transmitand atat pe 0,8 W cat si pe 39 E ( cum se intampla cu D+, pe 19,2 E si 30 W ). Si mai cred ca rcs-rds va renunta la transmisi pe satelit, ramanand astfel un singur provedor de satelit.
Cu siguranta. Si se va coda biss, iar cheita ti-o vor trimite prin posta odata cu factura telefonica.
Nu cred ca va mai exista vreun DTH autohton care sa transmita pe 2 sateliti simultan (si 2 norme de codare). Iar in viitor totul e de vanzare chiar si dolce catre un alt provider european.
D+ cred ca a semnat contract pe termen lung, alta explicatie nu vad. Sau au actiuni la Astra (sau invers).
offtopic ... scuze cu like dar nu m-am putut abtine :)
France 24 - 12418 V 28000 1'w intel/thor sid 0x1771Quote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
caid
0b00 - conax ; 0b02 - conax ; 0d02 - cryptoworks ; 0d97 - cryptoworks ; 1815 - nagravision ; 0653 - irdeto
Nu "baga" si Dolce Sport HD? :)
Eurosporturile HD merg deja pe 11881v 30000 3/4
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Merg ... inclusiv cu limba romană
Pe bune? Atunci nu mai mut antena pe 13 E pentru Turul Frantei....