Re: Receptii Terestre-Pareri Vechi Si Actuale
explicatie ce am vrut sa zic pe sus ca uitai sa scriu
tunerele nu mai exista pentru mine pentru ca nu merg atasate aceste circuite , sunt proaste si tampite . amplificarea de pe antena la blaupunkt este cu zgomot scazut realizata cu mosfet si tunerul are o mare amplificare cu zgomot realizata bipolar . Tunerul este pentru invatacei sau incepatori , iar blaupunktul pentru receptia masiva ce a fost estimata de o inspectie din comunicatie ce a sa afirmat receptie cu 23 de ori peste normal. aceasta este numai o simpla demonstratie la frecventa de 88.2mhz ce pe analizor nu depasea 14.X decibeli microvolt la rasul purecilor [noisului] iar receptia blaupunkt avea fix 38dB si fara picatura de zgomot adica semnal pe blank. demonstratia nu sa incheiat , sa testat si technis stgt550 ce ala avea si el 13db peste normal .
Acum blaupunkturile sunt singurele tunere cu amplfiicare RAA-AGC ce face din sporadic o receptie aproape fara fluctuatie
Radu si Zvartoshu va explica sporadicul si mai ales sarea si piperul , conditii , exemple si amintiri
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] partea 1
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] partea 2
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] partea 3
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] partea 4
si moka am dat si un sporadic live cum se explica , poze , posturile de radio ce vin pe sporadic , posturi tv .. cu dedicatie
pentru cei ce sunt incepatori si cei ce vor mai vada cum merge sporadicul pe radio si tv :D
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
73's
THE est propagation via strat D of the athmospere . this is first reception low greek!
(18:03:22 PM) balamuk cel zvartos: salutare
(18:03:27 PM) Marnnusus: dane hai sa facem istorie
(18:03:32 PM) balamuk cel zvartos: :))
(18:03:36 PM) balamuk cel zvartos: pai cum ma
(18:03:41 PM) balamuk cel zvartos: cu ce sa facem cu sporadic sau cu radio
(18:03:43 PM) Marnnusus: cu prezentatoarea de la siria tv
(18:03:47 PM) Marnnusus: asta sa ti minte prezenta pe vremea lu 98 si arata bine la stiri
:D :D ^^ ^^ .. NEW RECORDS : VENEZUELEAN or BRAZILIAN VIA F2 SPORADIC :D :D ^^ ^^
ENJOY the real natural reception
times to opening radios :
1:03 is first speech
1:17
4:10 in english
5:25 in brazilian or venezuelean
6:26 isin spanish or portugheze
6:40 to 7:01 reflezion and sporadic inteligible
ncepand cu ora 18:09 in SUD de romania sa putut asculta la modul obscen radiourile ARABE . Cea mai iesita din comun receptie va fi a SAOUT AL SYR LATAKYA 88.6Mhz ce a atins de mai multe ori 70dB asta insemnand ca lazal el samad poate sa aiba o tona de kw par si mgw par ca tot siria i-o ia inainte .
Separat au aparut si alte receptii radio precum cele ianiene , cele israeliene , cele iordania , liban , siria , egipt , adica tot ce tine de zona calda pre cum femeia la sporadice . BUN probleme au fost ca de fiecare data . Stati cazute si observate de lume . In fine eu am filmare cand apare peste dw ceva arab si cu rds ! deci bingo !
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] aici in film aveti prima receptie record de 70dB la saout al syr , vedeti ca trebuie sa click pe ceasul scris de mine in reply de sub film.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] aici il vedeti a doua oara la minutul 1 si 38 cum explodeaza la 70db .. E VAI DE VALCEA 1 .. DACA IN BUCURESTI DADEA 70dB , tot in film la 3:36 mai aveti o explozie de sporadic daia dementa de 70dB , la fel si 3:51 .. deci se poate . PE final la 7:28 aveti dw metro emitatorul aflat la 3.5km de mine astupat de cei 60dB ai REKA FM .
UNIQUE moments :
LATAKYA saout al syr , SBO1 88.6mhz at incredible , TERRIBLE , HORROR , reception 75dbµv/m in bucuresti romania !!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
First constant 50db sporadic with low fluctuations and masive mixings.
Station affected :
LOCAL 4.42km NATIONAL FM 91.7mhz 1.5kw par low dropping by unknown arabic radios and create noise :
LOCAL dw metro droped by 2 arabic radios stations , REKA and unid
ISTRITA BUZAU city radio KISS FM 30kw Horizontal druped at 109km by multiple radio stations arabic and clasic arabic .
KISS FM VASLUI CITY DROPED by REKA
Radio Valcea 1 droped sure in Valcea city local by terrible reflexion sporadic LATAKYA SBO`1 saut al syr 88.6Mhz .
Ploiesti ; Radio K ploiesti droped BY lasal el samad 88.3 with izaat al saharc program . Radio PRO FM droped BY al fajr , reception in Bucuresti at 62dBµV/m
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] kiss fm site power droped
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] DW metro droped
informatii gresite pe site de specialitate
33.0°C , Humidity 42% , C/U - 82 Units , ROMANIA
Sporadic OPEN and have veriation .
88.3 lazal el samad program [ salute from holiday]
88.4 unid
88.5 reka
88.7 lazal el samad [retransmision]
88.7 sawt almadenah
88.7 unid quran
88.8 rsht dlt
93.1 quran
96.4 zenith
96.6 galatz
Band 1
JORDAN TV in E3
SYR TV AL SABHAR E4
11:50 - 12:12
Whf DX mensure :
INCORRECT !!! WRONG information MUF .
Correct estimated is 98-99Mhz in zone cyp to turkey!
inca se mai analizeaza dx-ul monstru cu venezuela luat din romania cu programul la mega .. orcum pana acu sau adunat vreo doua bucatele , una e cu china si asta cu venezuela , aia cu gabonul nu dam de secunda unde a tacut quranul sa venedem rds-ul de unde a luato pe radio ...
iata diagnoza
look at this :
Quote:
* On [[July 1]], [[2009]] Romanian dx-er Daniel received and recorded duble hop F2 program LA MEGA with a programme called Zona Escolar FM.Distence in this reception 10178km
hklemetz
...
88.7 July 1, 2009
...
88.7 July 1, 2009
Hello, I haven´t opened your homepage, but I have been investigating your audio clip from July 1.
To me, this is Venezuela.
I have posted the following to be posted on several internet sights.
All the best,
Henrik Klemetz email: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Venezuela seems to have been heard on FM in Romania
I have been doing some further research, finding sufficient evidence to show that the clip recorded in Romania on July 1, 2009 was aired by a Venezuelan FM network.
If you type [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
you will find that the Unión Radio network runs a sub-network called La Mega where there is a regular feature run by Alejandro León (mentioned in my previous mail), Mo-Fri at 2-4 pm, which is called Zona Escolar FM.
It is this programme that the FM DXer in Romania has picked up.
The two school girls invited as locutoras whose names were given in my previous mail, are probably shown on the first picture with the programme host Alejandro mi papito León, at
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] (Clicking on the picture a host of new pictures can be seen). In the report showing what was done on July 1, which can also be found at [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] it says, Miércoles 01 de julio
Hoy nos acompañaron como locutoras invitadas Paola Barreto y Maria Alejandra Morales ambas estudiantes de 8º grado del Colegio Santa Gema.
On the Mega home page, where Alejandro León is shown, it is said that the Mega transmitter in Puerto Ordaz, 88.9 (why not 88.7??), probably will have to stop relaying the Zona Escolar FM programme if president Chávez´s new and restrictive media law takes effect. See: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Henrik Klemetz, Sweden
Quote:
If you hear anything strange in SPANISH you may tell me, I don´t open Youtube very often.
I tell you that I have asked Venezuelan DXers regarding this station and what I got was "yes, Productor Nacional Independiente is something in this country".
All the best,
Henrik
ai bin sa comenteze dxerii decat eu si radioamatorii
o zi foarte incendiara !!!
CU incepere de la 9 si 22 rusia 1 a dat dovada ca se poate urmari pervy channel in bucuresti semnal ff vag si miaxat cu alta rusia 1 si iran 2.
La ora 10 si 17 a icneput showul de neuitat siria iordania soldat cu mixaj si rasete la greu intre radu maicamea si eu . Separat spre orele 12 a inceput portiunea tipica de rai uno dar lsaba
imediat a urmat ca de fiecare data iranul si repetarea fenomenelor sporadice siria si iordania . Pe radio a miscat numai IRAN si kurdstan .
siria [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
rusia 1 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
iordania [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
rai uno [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
iran si emisiunea fila culturala [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
rusia 1 si fragment din piesa de teatru [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
siria si stirile [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] radio masr
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] iranian radios at start
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] radfio dx iranian
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ionoscatter iranian
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] super reception R1 and E2 channel realtime
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] unid arabic saudit or iranian
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] radio tv iran
receptia in vara asta ..
ma pregatesc sa pun punt cu greu verii 2009 deoarece in aceasta vara au fost fenomene si iar fonomene iesite din comun .
IN primul lucru as mentiona ca a fost o vara cu 3 mari propagari dar ultima fiind cea colosala care ne trezesc amintiri , asta datorata faptului ca la 28km de bucuresti radio vacanta era cu TUNE pe 100.1 fara a mai exista radio 21 . As mai spune ca ultima propagare a adus un oras din turcia din zona de munti , exact obturat releul , semnalul ajungand in romania si fiti atenti .. dand capse la 28km de bucuresti CULTURALULUI pe 101.3 , el emitand pe 101.2mhz .. Tot vara asta am vazut facaut zob SHUMEN 102.0 asta diind imagine extraordinar de comica deoarece el are absolut tot timpu semnal peste 58dB in zona unde ma dadeam la dx .
IN fine , vara , vara si iar vara
SPoradicele au inceput sa dea batai de cap . cum ca in minim de an solar a miscat siri si iordanie in E3 atat de mult ca ziceai ca e spre maxim solar , si pe langa asta vedeta verii 2009 radio MASR al quahirah S egypt auzindu-se pe 88.7 absolut cu efgect de tropo adica sporadic fara sa fosneasca , acul indica valori de la 52- 57dB si nu scadea .
As mai spune ca bogdatia europeana a receptiei dx va ramane a mea , scotand LA MEGA de la venezuela pe 88.7 auzind pe TRUPA de scolar una din emisiunile lor . la o receptie mai mult a scatter . As mai spune ca vara a fost si cu fundu in sus , au fost depolarizari iN H sau V , adica un fenomen numai de iarna datorata inghetzului , de data asta cauza a fost canicula si multe parti de are care erau instabile , si au degradat usor usor pana a ajuns o perioada stearpa , masurand abia am inteles ca scaderea nu dupa mai sus de 1 saptamana .. evident saptamana cosmarului .. Shumen de la normal ziua la 55dB scadea spre 50dB , as mai zice ca darik de la ruse care vine tare 40dB ajungea pe la 32dB , stil fm oltenita de la 40dB era in 34-35dB .. si horizont 103.0 de la norma;l 62dB era la 56dB .. deci sa simtit cel mai bine .. asa ceva ..
Am luat invatatura de minte ca propaagrea reala de vara e TUNELATA si nici de cum pe traiectorie naturala si sa aduca oras cu oras dx , iau imaginea asta si o reproduc sa inteleaga fiecare . A miscat in dimineata de 18.08 tupiznica 92.5 si 100.4 , imediat dupa ea a miscat semenic , si ulterior si infinit de pe novaci , asta fiind semn ca e tare , foarte tare propagarea .. din instinct am cuatat 98.8 de la slatina , si nu am dat de el , am cautat 89.8 targoviste , nici urma .. am cautat pana si turnu magurele si nici ala nu era , oriahovo , nici gram .. ma dao incolo de propagare vine numai cu ce vrea ea .. cah .. zic eu ..
iata ca am ajuns in perioada de transit de la vara la toamna , am gasit prima mea propagare in real ..
am dat 100.4 er ab 202 , am dat pe 105.6 era resita , am dat 88.7 era simnicu de sus , am dat 87.8 era infinit , am dat 98.8 am dat de europa fm , an dat de 88.8 era si feleacu , am dat de 99.8 era si oriahov , am cutat 101.4 era si montana horizont , am gasit si 91.8 rra de la alexandria , am gasit si 99.0 campus de la urziceni 94.7 infoi pro buzau .. evident nici prin vise nu am putut sa vad asa ceva , visul continua , cu 101.6 focus swistrov , 101.1 sky sau voces , 105.5 info pro sau stil fm , 105.6 fresh , 104.8 one fm galati , 100.1 vacanta 102.7 rractual 99.0 realitateaa mangalitza .. .. merg cu antena spre .. 104.3 dobrich , 102.5 burgas , 94.6 fm plus varna , si mai jos 93.1 tgrt , 93.3 raido k , 89.8 shor radio .. deci simultan erau in propagare si romania , si bulgaria si turcia si moldova cu shiopa popa 107.7 micu mai marelui samaritean di pi shientru cahulului.
Deci ca expert pe zona de dx tin sa spun ca ziua a aparut ca pe vremurile de odinioara receptii pure fara propagare , scattere meteorologice ce fac parte din grupa 2 de scattere naturale incadrata in sky scatters , ce sunt cele mai bune in perioada 11:30 pana la 17:45 .. perioada unde fenomenul acesta e cu o amploare extraordinara si pe langa asta e si frumoasa receptia .. :dance:
ei iata ca ajung si la trpouri cu semn de intrebare .. unde seismice , ionizari in lant , meteo dependenta peste marea mediterama . am reusit si eu si yo3gup sa pandim ERTU de la arabi , statia de 155kw par pe antene ciruclare ce emite din sudul al quahirah , ca deh trebuie sa fim si noi macar conturati in europa .. cu ceva . Iata ca in noaptea de 28 august prima deschidere peste mare datorata foartei mari propagari de pe mediterana ne-a adus primul tropo real cu ertu .. am auzit quranul de la ei de acolo .. evident aici sau scos primele glume ca vara sa stam ziua sa ascultam si vedem camila pe tv si nopatea sa ne rugam de la 5 dimineata pe 93.1 din sudul romaniei acolo la geamie .. evidnet eu cu radu yo3gup radeam si ascultam quranul lor ..
ca sa nu termin frumos . am ajuns in perioada cand o mica ejectie solara a marit numarul de protoni , evident 2 saptamani la foc continuu ziua mai ales au miscat : itsmabul , burgas . si grecia de pe nord est . granita intre bulgaria si turcia , sau pe intelesul lumii , 93.1 tgrt ,, 89.8 shor radio , 89.8 era 1 .. astea fiind cele mai most popular meteo openings in sud de romania ,.
Tot pe final as spune ca am testat MONSTRUL dx SONY sa3es care nu poate sa faca cat blaupunkturile acr3250 sau bp5701 nici la unghia mica , deci un radio tuner scump si slab .. aparatul este al lui yo3hqn :cheers:
Re: Receptii Terestre meteorologice
meteorologic scatter mania ..
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] trt
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] trt
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] unid fenomen .. clasiefied in sky scatters
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] trt + mixing
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] kurdstan
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] kurdstan
4 days dxpedition finally log from 154 radios
88.1 kavarna horizont
88.2 trt 3 semnal cu blank si canci semnal audio + brum
88.2 hr botev belogradhcik
88.3 raido k cu rds tot
88.6 valcea 1 cozia
88.7 varna dobrich
88.7 actualitati simnicu
88.8 actualitati feleacu
88.9 sud est , capsa data fix in gatu la numar 1 ruse , slobozia
89.1 cultural cu canci zu pe 89.0 ... baneasa
89.2 alem fm slap [ propagare tropo scatter ] istambul b camlica
89.2 horizont yablanitsa
89.5 - cultural novaci
89.7 cultural alexandria
89.8 show rado [ propagare tropo scatter + meteo scatter] istambul b camlica
89.8 era 1 alexandruopo
89.8 favroit velico tarnovo
89.8 magic slobozia
89.9 pro fm medgidia
90.0 info pro magura
90.0 trt [ propagare tropo scatter] demircoy
90.0 viva fm [ tropo scatter] istambul c camlica
90.1 radio Z
90.3 shumen cu tune si rds silistra
90.4 targoviste
90.5 unu alexandria
90.6 zu topolog
90.7 se auzea rar ceva in pasajele lu magic fm
91.0 darik montana
91.2 kiss fm [ se aude ca butoiu ] alexandria
91.4 srr drobeta
91.5 darik shumen 1
91.5 21 cozia
91.6 darik swistrov
91.8 sud est cu rds [ urziceni]
91.8 actualitati alexandria
91.9 minisat titu
91.9 fresh radio shumen
92.0 info pro vacareni
92.3 lig radio scatters
92.5 belgrad tupiznica
92.9 c fm constanta
92.9 hr botev sofia
93.0 trt canakkale [ meteo scatter]
93.1 tgrt istambul a camlica kulesh .. 2 simtomes , meteo scatter and troposcatter
93.2 smile fm negresti [ meteoscatter]
93.2 index deli jorgan [ direct tropo fluent]
93.25 image from pershy channel ucraina
93.3 radio K istambul b camlica tepesi [ or meteo scatter or troposcatter]
93.3 trinitas ceahlau
93.3 kiss fm slobozia
93.4 europa fm alexandria
93.7 trinitas barlad
93.8 focus buzau
93.8 radio 1 varna
93.8 kiss caracal
93.8 sound plus drama
93.8 era 2 orestiada
93.9 info pro baneasa
94.3 info pro cozia
94.5 serbian unid
94.6 kiss fm slatina
94.7 doina fm constanta
94.7 info pro buzau
95.0 radio hr botev yablanitsa
95.0 radio 21 pitesti
95.1 era 2 thasos
95.1 ozgur fm istambul
95.5 radio 1 PLOVDIF [ have capture]
95.5 galaxy calafat
95.6 guerilla cernavoda
95.6 trt 1 istambul
95.9 wil fm ploiesti
96.3 iasi fm pietrarie
96.3 rractual slobozia
96.3 galaxy cozia
96.4 radio horizont nikopol
96.4 darik .. i received meteo scatter
and tropo 96.4 bravo .. most popular from varna
96.5 trinitas vacareni
96.6 radio orion muscel
96.7 darik montana
97.1 doina cernavoda
97.1 evros orestiada
97.2 metro fm [ 2 meteo scatters] istambul b camlica
97.4 feza 1 meteo scatter istambul c camlica
98.0 kiss targoviste
98.1 pro fm valcea
98.5 kiss fm canlia
98.5 minisat targoviste
98.8 europa fm slatina
98.9 targu mures harghita
98.9 era net orestiada
99.1 magic fm galati
99.2 radio prahova
99.2 kiss fm kozia
99.4 guerila oltenita
99.5 europa fm calarasi
99.8 horizont oriahovo
99.9 gorila cozia
100.0 focus swistrov
100.0 europa fm drobeta
100.1 constanta terchirghiol
100.3 galaxy calafat
100.3 europa fm buzau
100.4 belgrad 2 tupiznica
100.4 fenomen istambul c camlica tepesi
100.5 raido city ruse
100.7 radio darik silistra
100.8 national fm ploiesti
101.0 hit fm odesa [ 1 single scatter 1 min]
101.1 sky fm cosntanta
101.1 voces fm calarasi
101.1 rts 2 subotica
101.2 neinteligibil .. venea submodulat
101.5 antena c causeni
101.6 cultural vacareni
101.7 sos ploiesti
102.3 folclore .. sure is sarb radio b92
102.3 horizont .. sure is belogradchik
102.4 hr botev sure is dorbich
102.4 radio number unu .. many stations turk
102.5 rractual magura
102.5 horiozn burgas
102.7 rratcual techirghiol
102.7 horizont pleven
102.7 vibe fm buzau
103.0 cultural topolog
103.1 trinitas bechet
103.2 ukrainean radio low [ last night]
103.5 horizon razgrad
103.9 rractual barlad
104.4 radio T constanta [ morning]
104.4 bizim radio istambul
104.5 mixing itzi bitzi and evanghelic .. targoviste and zimnicea
104.8 rare mixing unid signal .. no one fm galati
105.0 signal comic in mixing ,. or oltenia novaci , or rractual topolog or horizont from kardzhali
105.1 rractual turnu magurele
105.2 21 baneasa
105.5 info pro simnicu
105.5 stil-zu calarasi
105.6 fresh fm slobozia
105.6 magic fm buzau
105.6 resita semenic
105.7 zu ploiesti
105.9 RADIO 1 burgas [ have capture ]
106.1 europa fm constanta
106.4 rractual vacareni
106.5 forte radio shumen
106.6 rractual baneasa
106.9 njoy razgrad
107.2 hr botev silistra
107.7 darik dorbich
107.7 micul rvic de la cahul
to reprise fluent dx , 23:24 to 2:17 , reprise 2 -> 08:30 to 19:48
location : 18.5km north from danube , into girugiu and oltenita ..
radio acr3250/bp5501
antena simple dipol open in oblic polarization and hoirozntal .
73's
ion this nighr i recorded the multi openings from period 21:45 - 21:54
this period remain superb from this day !
captures :
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] opening 21:44 trt 1 canakkale
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 21:48 - trt 1 canakkale instability
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 21:54 - long time meteo scatter at finaly sesion
:
duyration 10 min and 2 second
peak level 21:54 - 23dB , azimuth 164° in polarization H
amintiri de odinioara de la sarbi
Quote:
Originally Posted by Niki
ja uhvatio TV Jordan,Siriju preko obične antene u VHF opsegu... zatim sledećeg trenutka španski TVE1 i danski DR2
Slika je Crno Bela ali stvarno zadovoljava kad siže sa tolike daljine!
JordanTV
Sirija
TVE1
Back to top
sa ne traiasca amintirile
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] sinteza dx pe 2009 partea 1
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] partea 2
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] partea 4
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] partea 3
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] partea 5
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] patrea 6
autor Yo3GUP
88.6 valcea 1 , 91.5 radio 21 cozia , 92.2 botev , 100.9 botev , 102.0 horizont shumen ,102.5 cultural cozia , 103.4 mixaj de mare putere , 104.6 actualitati giurgiu tare ,105.0 oltenia foarte tare , 106.4 actualitati vacareni mediu , 89.7 cuultural alexandria , 93.2 darik kardjali , 92.9 rra novaci , 104.5 izi biti targoviste , 89.8 white targoviste , 99.9 guerila cozia , 100.0 focus swistrov , 103.5 hroizont razgrad , 103.9 star ruse , 104.3 dorbich , 90.4 targoviste , 92.5 zu istrita extra tare , 91.3 istrita aproape de local , 94.4 fm plus ruse apropae de tare , 99.2 kiss fm kozia aproape de foarte tare , 100.4 stiri de la belgrad 2 , identificare cu antena de sud vest , 101.7 sos ploiesti mediu , horizont shumen foarte tare , 101.9 romantc afectat de shumen , 90.0 amestec intre caraiala de realitatea si tucii de la demicoy , 89.8 show radio scatter , 90.6 zu topolog , 88.2 stil fm oltenita foarte foarte bine , shumen la record receptie , 76db ete maxim , deci luat local !