a disparut semnatura mea. ce s-a intamplat?
Printable View
a disparut semnatura mea. ce s-a intamplat?
Pot sa intreb si eu de ce mi-ati blocat ip-ul? Ma chinui sa revin...
Quote:
Originally Posted by dannielghi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Anunturile de vanzare se pun la shop.
@Sky nu stiu nimic legat de asta.Putina rabdare si sper ca vei primi un raspuns,aici sau pe PM.
rasism??? de unde si pana unde?
nu era mai corect si mai de omenie sa imi spuneti: "modifica semnatura ptr ca nu e ok"? si o modificam eu fara nici o problema. dar iata ca a fost stearsa...
nu inteleg, dar... in fine; nu-mi mai bat capul, ca nu vreau sa ma mai enervez.
E si aceea dar nu ne mai batem capul cu ea.Ramane anuntul de vanzare de vina.
ce s-a schimbat lumea de un an si ceva de cand sunt pe forum... in muulte privinte. ce atitudine era atunci si ce atitudine este acum... (bineinteles, nu-i valabil pentru toti)
Pentru sky:
-in momentul cand laleaua ti-a banat clona, forumul baneaza automat si ip-ul. trebuia sa-ti fi facut clona de pe alt ip. in mod normal n-ar trebui sa ne mai intereseze cerintele unei persoane care ne injura, dar am sa vad ce putem face sa-ti ramana clona banata si scos ip-ul de sub ban.
Pentrul daniel:
-forumul nu este talcioc. cat timp pui o semnatura care incalca regulile n-o mai fa si pe victima.
ai la dispozitie okazii si alte site-uri de genul
cu ocazia asta banuiesc ca ti-am raspuns si de ce ti-a fost stearsa semnatura
ps: sky inca astep sa-mi arati unde te-am facut idiot sau macar niste scuze in schimb
Nu s-a schimbat nimeni,doar s-au cam saturat moderatorii sa le tot explice regulamentul unora care incearca sa faca doar bisnita pe acest forum.Cand am sa te vad si pe la sectiunile tehnice cu informatii utile am sa fiu ingrijorat de genul asta de afirmatii,pana atunci posteaza doar la shop si offtopic in continuare ca nu are nimeni nimic cu tine.
Te atentionez si aici:nu ma mai spama pe PM,am si alta treaba decat semnatura ta si avatarul cu tara galbejitilor.Nu eu am afirmat ca e rasism,nu am de ce sa-ti dau explicatii.
nu aia era problema (nu stiu de ce sunt inteles tot pe dos)... O STERGEAM EU, doar ca am considerat ca fiind de bun simt sa imi fi spus: "dannielghi, sterge semnatura"; atat si nimic mai mult; in cateva minute semnatura disparea. eu n-am zis ca vreau sa pastrez semnatura. consider ca nu-i cazul s-o luam cu ruptul, cand se poate rezolva totul cu calm, fara sa se supere nimeni. la asta m-am referit.Quote:
Originally Posted by Snow [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
de ce iau unii foc atunci cand postez ceva ramane inca un mister pentru mine, atata vreme cat eu n-am nimic cu nimeni.
@zmeura: nu sunt activ doar la shop si offtopic; citeste mai bine posturile mele si o sa vezi.
ptr teamul rsp: (si aici nu ma adresez doar lui snow si lui zmeura)
daca voi considerati ca prezenta mea aici a a fost exclusiv cu scopul de a vinde niste receivere, spuneti-mi pe fata; eu nu ma supar; (nu-mi place sa deranjez) si in cazul asta voi cere express ca userul "dannielghi" sa dispara complet de pe forum, la fel ca si toate posturile mele.
eu zic asa trebuie sa intelegem un lucru nu suntem nascuti ptr a face bysnys cei care stiu sa faca acest lucru nu stiu sa faca altele suntem multi care ne pricepem la un lucru care chiar ne place sa il facem asa ca nu putem trai unul fara celalalt din acest puct de vedere ce credeti?
ex: geluvis care a vandut si va vinde mii de produse (cofectionate de el) credeti ca a gresit postand? catii dintre noi nu avem jtag by geluvis sau interfata phonix? eu zic ca si daniel a facut accelasi lucru odata ce exista sectiunea shop
PS: scz membrilor mentionati, e o parere personala eu am avut de lucru cu ambi si sut ok ptr mine.
tot ceea ce am scris este o parere personala si nu ptr a influenta pe nimeni!
-user-ul de fapt se numeste: gelvis, iar interfata: phoenix...
-respectivele produse intra la categoria "home made", am construit si eu un Phoenix, stiu cata bataie de cap este, stiu cat costa componentele, banuiesc si cat se "pricopseste" dupa asa afacere...
-nu stiu cine este @gelvis, nu am schimbat nici macar un PM cu el, dar sunt sigur ca nu-si castiga existenta vanzand interfate Phoenix si J-tag.
Scuze @snow. Am crezut initial ca tu m-ai aranjat. De la un timp am mari probleme si cred ca o sa merg saptamana viitoare la un psihiatru. Deja alti doctori nu mai stiu ce sa mai zica in legatura cu mine. Sper sa ma scuzati daca am mai deranjat pe cineva... Sa aveti cu totii un an superbun...
Man relax,cum am mai spus si dincolo;
"viata e prea frumoasa ca sa te omori muncind din greu"
Cauta o solutie sa nu mai lucrezi intr-un stres asa continuu,multa sanatate si un an plin de fericire alaturi de cei dragi!
:drinks:*stai calm, nu-ti port pica:cheers:
daca a pune la shop un anunt cu niste telecomenzi si surse de dm inseamna magazin pe forum, atunci jtagurile lui gelvis nu-i tot magazin pe forum?